Ζάκυνθος:«Κάθετα αντίθετος» ο βουλευτής στο ενδεχόμενο να έρθουν μετανάστες στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
«Δεν δύναται το νησί να φιλοξενήσει μετανάστες σε μόνιμη βάση»
Δ. Ακτύπης: «Είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό το ενδεχόμενο, λόγω έλλειψης κατάλληλων δομών»

Ζήτησα δήλωση για το θέμα των μεταναστών από τον Βουλευτή Ζακύνθου, κ. Διονύση Ακτύπη, ο οποίος ξεκαθάρισε πλήρως τη θέση του:

«Θέλω να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως είμαι ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ στο ενδεχόμενο να έρθουν μετανάστες στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση, δεδομένου ότι η Ζάκυνθος δεν έχει τις δομές που χρειάζονται για κάτι τέτοιο. Εδώ δεν μπορούμε να τους φιλοξενήσουμε για 2-3 ημέρες και δεν ξέρουμε που να τους βάλουμε. Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι εκ του πονηρού να ανοίγουν μια τέτοια συζήτηση. Εξάλλου, το παλιό νοσοκομείο μοιάζει με στάβλο και δεν μπορεί να φιλοξενήσει ανθρώπους. Χρειάζεται μελέτη 500.000 ευρώ για την επισκευή του και το κόστος των συνολικών εργασιών θα ξεπεράσει τα 2 εκ. ευρώ, χρήματα που δεν είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Εμείς σεβόμαστε απολύτως την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και για αυτόν το λόγο δεν θα τους βάλουμε σε μη κατάλληλες δομές».

Γιώργος Γκόγκος
Δημοσιογράφος

Το άρθρο είναι αναδημοσίευση από το https://www.facebook.com
Για οτιδήποτε έχει σχέση με το συγκεκριμένο άρθρο επικοινωνήστε μόνο με την πηγή. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης επικοινωνήστε με το ιστολόγιό μας στο [email protected]

Πηγή: zantetimes.gr