Ζει τον απόλυτο τρoμo Έγινε αυτό που “έτρεμε” ο Απόστολος Λύτρας, αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια μέσα στη φυλακή

Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του αλλά και παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Η διαβίωσή του στη VIP πτέρυγα τω φυλακών Κορυδαλλού δεν εξελίσσεται καθόλου ομαλά, σύμφωνα με το Mega. Μετά τον καβγά της πρώτης βραδιά έχει να αντιμετωπίσει κάτι πολύ χειρότερο, τους ανθρώπους που έχει στείλει πίσω από τα σίδερα ο ίδιος στο παρελθόν.

Ο Απόστολος λύτρας, έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας από τη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος καθώς όπως έγινε γνωστό φοβάται τους αντίδικούς του, οι οποίοι είναι σκληροί ποινικοί.

O Απόστολος Λύτρας μένει στο κελί 4, το οποίο σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα είναι το καλύτερο στις εγκαταστάσεις ενώ δεν προαυλίζεται, κατόπιν δικής του απόφασης.

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του ποινικολόγου, Μανώλης Λύτρας δήλωσε: «Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα».

συνέχεια στο enimerotiko.gr