Ζευγάρι έκανε σεξ σε Ι.Χ, λύθηκε το χειρόφρενο και αναποδογύρισε το αμάξι! (εικόνα)

Οι χρήστες στο Διαδίκτυο σχολίασαν χιουμοριστικά το συμβάν: «Όταν είπα να δοκιμάσουμε μια διαφορετική στάση, δεν εννοούσα αυτό»

Ένα παθιασμένο ζευγάρι στην Αγγλία δεν κατάφερε να τιθασεύσει τον ενθουσιασμό του και η κατάληξη ήταν κάπως… ντροπιαστική. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει σεξ μέσα στο αυτοκίνητο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της πράξης, έλυσαν το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κυλήσει από τον λόφο.

Η κατάληξή του ήταν να αναποδογυρίσει και να σταθεί στο πλάι. Σε αυτή τη θέση τους βρήκε η αστυνομία του Ντέρμπισαϊρ, η οποία «ανέβασε» φωτογραφίες από το συμβάν στο twitter της,  αναφέροντας σε μια άγνωστη τοποθεσία στο Ντέρμπισάιρ, ζευγάρι που κατείχε αυτό το όχημα είχε σταθμεύσει και… έκανε πιο δυνατή τη σχέση του. «Κατά την διάρκεια της πράξης το χειρόφρενο λύθηκε και το αμάξι  έπεσε κάτω από έναν λόφο πριν γυρίσει στο πλάι. Δεν υπήρξε τραυματισμός»

Τα σχόλια από κάτω έδωσαν και πήραν όπως καταλαβαίνετε και μάλιστα ένας χρήστης έγραψε: «Όταν είπα να δοκιμάσουμε μια διαφορετική στάση, δεν εννοούσα αυτό».

Πηγή: ethnos.gr