Ζωγράφου: Πρώην τρόφιμος ψυχιατρείου ο 54χρονος που μαχαίρωσε περαστικούς – Οι πρώτες εικόνες

Δραπέτης ψυχιατρείου είναι ο 54χρονος άνδρας που σκόρπισε τρόμο και πανικό το πρωί της Τετάρτης (07.07.2021) στου Ζωγράφου, όταν με ένα μεγάλο μαχαίρι στα χέρια βγήκε στο δρόμο και τραυμάτισε τέσσερις περαστικούς!

Ο δράστης της επίθεσης στου Ζωγράφου είχε διαφύγει από το Δαφνί, όπου νοσηλευόταν από τις 12 Δεκεμβρίου του 2020.

Η επίθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στη γειτονιά του Ζωγράφου. Ο άνδρας που έκανε την επίθεση με μεγάλο μαχαίρι (πιθανόν ματσέτα) και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε είναι εκείνος που κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να πάνε να τον συλλάβουν, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί, στην οδό Κουσίδου, στου Ζωγράφου.

Ο 54χρονος βγήκε σε κατάσταση αμόκ στο δρόμο και άρχισε να επιτίθεται με το μαχαίρι σε όποιον έβρισκε μπροστά του. Τραυμάτισε τέσσερις ανθρώπους σε χέρια και πόδια.

Οι εικόνες από το σημείο με τα αίματα στο πεζοδρόμιο “μαρτυρούν” τον τρόμο που επικράτησε.

  

Οι τέσσερις τραυματίες δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες από άλλους πολίτες που είδαν το τρομακτικό περιστατικό και έσπευσαν να τους βοηθήσουν. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο δράστης, αφού τραυμάτισε τους τέσσερις πολίτες, επέστρεψε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη, ταμπουρώθηκε και άρχισε να τραυματίζει τον εαυτό του με το μαχαίρι! Σύμφωνα με την αστυνομία, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε, ζητώντας να πάνε να τον συλλάβουν.

Αφού συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την κλήση στην αστυνομία, ο 54χρονος οδηγήθηκε φρουρούμενος σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Λευτέρης Σουχάιμπ

Πηγή: newsit.gr