10 προϊόντα που θα έβαζε στο Black Friday καλάθι της μια beauty editor-Τα must-haves που χρειάζεται κάθε beauty addict στο νεσεσέρ της.

Έφτασε μια από τις πιο αγαπημένες μας περιόδους της χρονιάς, η Black Friday, που μπορεί να παρομοιαστεί ακόμα και με την περίοδο των Χριστουγέννων.

Προάγγελος των γιορτινών ημερών που πλησιάζουν, το δεύτερο 15μερο του Νοεμβρίου είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις τα ψώνια σου, είτε μιλάμε για δώρα είτε απλά για αγορές που ήθελες εδώ και καιρό να κάνεις αλλά καθυστερούσες για τους δικούς σου λόγους.

Οποιοδήποτε καλλυντικό έχεις βάλει στο μάτι, ήρθε η στιγμή να το αποκτήσεις, αφού θα έχει φανταστική τιμή – και σίγουρα σε συμφέρει. Εμείς πάντως κάναμε την έρευνά μας και, ως γνήσεις beauty junkies, ανακαλύψαμε τις πιο value for money αγορές που μπορείς να κάνεις τη φετινή Black Friday.

Αρχικά, το αγαπημένο μας brand με τα πιο φυσικά και μυρωδάτα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, σώματος και προσώπου έχει εκπτώσεις – κάτι που μας συνεπήρε αμέσως. Στη Fresh Line βρήκαμε οτιδήποτε αναζητούσαμε σε haircare, bodycare αλλά και skincare, και δεδομένου ότι ήμασταν ήδη fans του brand, ενθουσιαστήκαμε ακόμα παραπάνω όταν διαπιστώσαμε τις φανταστικές τιμές των προϊόντων.

συνέχεια στο missbloom