38 χρόνια μετά: Η μοναδική φωτογραφία απ’ τον αρραβώνα Στάθη Ψάλτη με Καίτη Φίνου και όλοι συζητούν ένα πράγμα

Πριν από 38 χρόνια και κάτι, ο αξέχαστος Στάθης Ψάλτης σφράγιζε τον αρραβώνα του με την τότε αγαπημένη και σύντροφό του για πολλά χρόνια, την Καίτη Φίνου, σε έναν πολύ περιορισμένο οικογενειακό κύκλο.

Για την αγαπημένη ηθοποιό, η ανακάλυψη αυτών των φωτογραφικών στιγμιοτύπων έφερε γλυκές και τρυφερές αναμνήσεις, αλλά συγχρόνως και μεγάλο πόνο, καθώς από τη φωτογραφία λείπουν πλέον όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Τα όσα ανέφερε στην ανάρτηση της:

«1986 Ιανουάριος

O πιό “επίσημος” αρραβώνας μου με τον Ψάλτη.

Με την μαμά του, τον αδελφό του, τον πατριό μου, τις αδελφές μου Μαίρη και Γιάννα και η μαμά μου που την κατεβάσαμε με δυσκολία γιατί ήταν μετά από χημειοθεραπεία και λίγους μήνες πριν μας αφήσει…..

2024 Μάιος

…μόνο εγώ υπάρχω… Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου…».

Ο έρωτας του Στάθη Ψάλτη και της Καίτης Φίνου έγραψε τις δικές του σελίδες στη δεκαετία του ’80, αφού ακτινοβόλησε ακόμα και στη μεγάλη οθόνη μέσα από τις δημοφιλείς ταινίες της εποχής. Την εποχή εκείνη, ήταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια, που έλαμπαν στο φως της δημοσιότητας, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον εφημερίδων και περιοδικών.

Παρά το τέλος της ερωτικής τους ιστορίας, παρέμειναν αγαπημένοι μεταξύ τους, ακόμα κι όταν η σχέση τους έφτασε στο τέλος της. Αν και δεν φτάσανε ποτέ στο βωμό του γάμου, η φιλία τους παρέμεινε ακλόνητη, διατηρώντας τον έναν απέναντι στον άλλο μια συναισθηματική σύνδεση που δεν επηρεάστηκε από τις αλλαγές στην ερωτική τους σχέση.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

συνέχεια στο enimerotiko.gr