5+1 φορέματα από την Η&Μ που μπορείς να φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βραδινό χαλαρό cocktail

Είναι κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν σε καμία εμφάνιση μας αλλά και το ότι έχουν τη δυνατότητα να μας εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις όποιο κι αν είναι το στιλ μας.

Αυτά τα fashion items είναι πολύ σημαντικά για την γκαρνταρόμπα μας, όχι μόνο για τις ημέρες που δεν έχουμε ιδιαίτερη έμπνευση αλλά και για εκείνες που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα stylish και απόλυτα θηλυκό look για κάθε περίσταση.

Τα φορέματα της συλλογής μας είναι τα κομμάτια τα οποία μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε όλες αυτές περιστάσεις προσδίδοντας μας ταυτόχρονα το θηλυκό στιλ που αποζητάμε.

Ένα φόρεμα είναι τόσο απαραίτητο σε κάθε γυναικεία συλλογή όσο είναι ένα τζιν παντελόνι ή ένα λευκό πουκάμισο, μπορεί και παραπάνω.

Σε επίσημες περιστάσεις αλλά και σε εκείνες που το dress code μας επιτρέπει ένα casual chic look, ένα κομψό φόρεμα είναι η ασφαλής αλλά και η πιο elegant επιλογή μας. Ένα κλασικό θηλυκό φόρεμα εξυπηρετεί τις γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια στο να δημιουργούν elegant και στιλιστικά ασφαλείς εμφανίσεις ενώ πάντα η σωστή απάντηση στο “δεν ξέρω τι να φορέσω”, για κάθε περίσταση, είναι ένα κομψό φόρεμα.

Για τις εμφανίσεις σου από το πρωί στο γραφείο έως το απογευματινό ή βραδινό σου cocktail στραφήκαμε στην ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ για να βρούμε τα πιο κομψά φορέματα που ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις.

Τα έξι φορέματα από την Η&Μ

Utility φόρεμα από σύμμεικτο μοντάλ, Η&Μ

Στράπλες φόρεμα με ζώνη, Η&Μ

Φόρεμα cargo με ζώνη, Η&Μ

Φόρεμα-σακάκι από σύμμεικτο λινάρι, Η&Μ

Εφαρμοστό φόρεμα με μπουκλέ πλέξη, Η&Μ

Ριμπ φόρεμα με γιακά, Η&Μ

πηγή: missbloom.gr