5 + 1 φούστες από την Η&Μ για να φορέσεις τώρα αλλά και το καλοκαίρι

Οι περισσότερες από εμάς θα ψηφίζαμε τα παντελόνια μας ως ένα από τα πιο εύκολα και αγαπημένα bottoms που χρησιμοποιούμε στις everyday εμφανίσεις μας.

Όσο όμως κι αν μας εξυπηρετούν και μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτά για κάθε πιθανό styling combo αλλά και περίσταση, έρχεται η εποχή, και συγκεκριμένα η άνοιξη και το καλοκαίρι, όπου οι επιλογές μας σε bottoms ποικίλουν κάνοντας τα easy και casual παντελόνια μας, να φαίνονται λίγο βαρετά.

Η σεζόν της άνοιξης και του καλοκαιριού μας δίνει την επιλογή να διαλέξουμε ανάμεσα σε γκάμα υφασμάτων, χρωμάτων αλλά και διαφορετικών fashion items τα οποία θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το ανάλαφρο και αέρινο mood που επιθυμούμε όπως και ένα κομψό και stylish look.

Οι φούστες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ανοιξιάτικες, αλλά και στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας, καθώς όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο περισσότερο αναζητάμε τα fashion items που θα μας χαρίσουν ευελιξία κινήσεων, στιλ αλλά και θηλυκότητα, και οι φούστες έχουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Μπορούμε να επιλέξουμε να εντάξουμε μία φούστα στα σύνολα της καθημερινότητας μας, επιλέγοντας να τη συνδυάσουμε με διαφορετικό styling combo σε κάθε μας εμφάνιση.

Μπορούμε να τη συνδυάσουμε με πουκάμισα, tops, ελαφριά πουλόβερ, cardigans και να δημιουργήσουμε ένα άνετο και cozy look το οποίο θα ταιριάζει στο στιλ μας. Αναμφίβολα μία φούστα ταιριάζει σε κάθε γυναίκα όποιο κι αν είναι το στιλ της ενώ μπορούμε να τη φορέσουμε από τις πρωινές έως τις βραδινές ώρες.

Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις τις 5 +1 φούστες που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Η&Μ για να αναβαθμίσεις τις ανοιξιάτικες αλλά και καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Οι φούστες από την Η&Μ

 

Φούστα pencil με πλέξη ριμπ, Η&Μ

Μάξι φούστα, Η&Μ

Φούστα με τρυπητό κέντημα, Η&Μ

Μίνι φούστα με σφηκοφωλιά, Η&Μ

Φούστα cargo, Η&Μ

Μίντι τζιν φούστα, Η&Μ

πηγή: missbloom.gr