5 φορέματα από τα H&M που θα έχετε πλύνε-βάλε όλο το καλοκαίρι- Με στυλ & κίνηση

Στη συλλογή των H&M θα βρείτε πέντε πολύ κομψά και στιλάτα φορέματα που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι.

Ένα αέρινο φόρεμα προστατεύει το σώμα από τις υψηλές θερμοκρασίες, το αφήνει να αναπνέει και δεν κολλάει πάνω του.

Ταυτόχρονα, δίνει κίνηση στα looks και συνδυάζεται υπέροχα τόσο με φλατ σανδάλια όσο και με mules.

Υπάρχουν άφθονα στιλ φορεμάτων για το καλοκαίρι και είναι συχνά δύσκολο να διαλέξει κανείς, αφού το κάθε ένα εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό και μπορεί να φορεθεί με διαφορετικούς τρόπους.

Ένα δροσερό φόρεμα που γλιστρά στο σώμα είναι η πιο εύκολη και θηλυκή επιλογή, ενώ οι άφθονες εκδοχές δημιουργούν προοπτικές πολλών look -θα μπορούσατε ακόμη και να βάλετε στη βαλίτσα σας 5 φορέματα διαφορετικά μεταξύ τους.

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα, ανεμελιά, φαντασία, όνειρα και σχέδια για διακοπές. Τα καλοκαιρινά φορέματα φέρνουν το στιλ σας ένα βήμα πιο κοντά στις χαλαρές βόλτες στα νησιώτικα σοκάκια, αναδεικνύουν τα μαύρισμά σας και ίσως να αφήνουν λίγο περισσότερο δέρμα ακάλυπτο για μια πιο σέξι νότα.

Τα φορέματα είναι το πλέον διαχρονικό κομμάτι σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα και μπορεί να σταθεί στο ύψος οποιασδήποτε περίστασης. Ανάλογα το σχέδιο, το χρώμα ή το print θα το φορέσετε στο γραφείο το πρωί με φλατ σανδάλια ή sneakers, αλλά και το βράδυ με πέδιλο.

Σε μια online έρευνα στη συλλογή των H&M ανακύψαμε πέντε πολύ κομψά και στιλάτα φορέματα που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι.

5 φορέματα από τα H&M: