5 κομμάτια από τα Zara που σίγουρα θα βρίσκαμε στην ντουλάπα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Στη συλλογή των Zara ανακαλύψαμε 5 κομμάτια που σίγουρα θα φορούσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και θα βρίσκαμε στην ντουλάπα της.

Μπορεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να έγινε διάσημη για τον ρόλο της πιο στιλάτης Νεοϋορκέζας που πέρασε ποτέ της τηλεόρασης, της Carrie Bradshaw, αλλά του «Sex and the City» αποτελεί και από μόνη της γνήσιο style icon. Από τη δημιουργία του ομώνυμου brand παπουτσιών μέχρι τις επικές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί του Met Gala, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει αναμφίβολα αφήσει το δικό της στίγμα στον κόσμο της μόδας.

Η ικανότητά της να αναδεικνύει το προσωπικό της στιλ, μην ακολουθεί τα κλισέ αλλά να δημιουργεί η ίδια τάσεις -όπως ακριβώς κάνει και το alter ego της, η Carrie Bradshaw- την έκανε πάντα να ξεχωρίζει και είναι ένας από τους πολλούς λόγους που οι εμφανίσεις της πάντα γίνονται αντικείμενο συζήτησης.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με τη λέξη «προσωπικό στιλ».

Μπορεί οι επιλογές της να μην αρέσουν σε όλες, να τολμά συνδυασμούς που πολλοί μπορεί να θεωρούν ακόμα και too much, το σίγουρο όμως είναι ότι μετρά αμέτρητες fans σε όλον τον κόσμο που εμπνέονται από τα looks της.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξέρει πολύ καλά πώς να προσθέτει τις απαραίτητες λεπτομέρειες στο outfit της ώστε να μην περνά ποτέ απαρατήρητη και να υιοθετεί με τον πιο stylish τρόπο κάθε τάση της μόδας.

Σε μια online έρευνα στα Zara βρήκαμε 5 στιλάτα κομμάτια που σίγουρα θα λάτρευαν τόσο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ όσο και η Κάρι Μπράντσο και θα αναβαθμίσουν την καλοκαιρινή ντουλάπα σας.

5 Zara κομμάτια που θα λάτρευε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ:

Τσάντα χιαστί με λουλούδι/ Δείτε εδώ

Κόκκινα πέδιλα με λουλούδι/ Δείτε εδώ