Άγρια κόντρα στον τηλεοπτικό αέρα – Έγιναν «μπίλιες» (vid)

Δείτε το βίντεο

Μια ερώτηση ήταν ικανή να προκαλέσει χαμό στον αέρα του ΣΚΑΙ. Η υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη, ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του σταθμού στην οποία προσκεκλημένος ήταν και ο διευθυντής του avgi.gr Νίκος Σβέρκος.

Το «αντικείμενο» της κουβέντας τους ήταν το μεταναστευτικό, όπου κάποια στιγμή ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι μετά από ερώτηση του Σβέρκου προς στην υφυπουργό.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την κ. Βούλτεψη «αν γίνονται ή όχι pushbacks προσφύγων στο Αιγαίο, όπως έχει αποδειχθεί και στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο επικεφαλής της Frontex».

Η ερώτηση εξόργισε την υφυπουργό Μετανάστευσης, η οποία απευθυνόμενη προς τον δημοσιογράφο άρχισε να λέει «ο άνθρωπος δεν πάει καλά, θα πάτε στις 20 μονάδες διαφορά. Θέλετε να έρθουν εκατομμύρια πρόσφυγες».

Ο Νίκος Σβέρκος ρώτησε την υφυπουργό Μετανάστευσης εάν λένε ψέματα οι Βρυξέλλες με τη Σοφία Βούλτεψη να απαντάει «δεν μας ενδιαφέρει τι λένε κάθε φορά για τη Frontex οι Βρυξέλλες».

Mετά από τις επίμονες ερωτήσεις του Νίκου Σβέρκου, η κ. Βούλτεψη απάντησε ότι «δεν υπάρχουν, ούτε έχουν αποδειχθεί» και στη συνέχεια χαρακτήρισε τον Νίκο Σβέρκο «φασίστα» και «ντροπή της δημοσιογραφίας».

Μετά το τέλος της εκπομπής ο δημοσιογράφος με ανάρτηση του στο Twitter έγραψε: «Σοφία Βούλτεψη, ευχαριστώ!»

Πηγή: instanews.gr