Αιφνιδίασε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Στέλιος Ρόκκος: «Είπες στη Λελέ μακριά από αυτόν»!

«Όταν με πρωτοείδες με τη Λελέ και αυτήν κοιτούσες πρώτα, της είπες μακριά από αυτόν ή πρόσεχε με αυτόν ή μην σε ξαναδώ με αυτόν» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξαφνιάζεται

Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν απόψε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show και μίλησε για τη σύζυγό του, Λελέ, και την κουβέντα που της είχε πει ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με την οποία γνωρίζονται πολλά χρόνια.

«Όταν με πρωτοείδες με τη Λελέ και αυτήν κοιτούσες πρώτα, της είπες μακριά από αυτόν ή πρόσεχε με αυτόν ή μην σε ξαναδώ με αυτόν» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξαφνιάζεται και να δίνει την απάντησή του:

«Με τη Λελέ μεγαλώσαμε στη Χαλκιδική. Ήταν κορίτσια μικρότερα από εμάς, πολύ γλυκά και τα είχαμε με πολλή αγάπη. Οπότε την είδα… Το ίδιο θα έλεγες κι εσύ ότι πρόσεχε κι έχε το νου σου. Πόσα χρόνια είστε μαζί;».

«Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά. Με τη Λελέ είμαστε 14 χρόνια μαζί. Αυτό που βρήκα είναι ότι είναι πολύ σημαντική για εμένα και το κατέκτησε με τον καιρό», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Στέλιος Ρόκκος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σύζυγό του.

πηγή: newsbomb.gr