Ακομπλεξάριστη η Κατερίνα Παπουτσάκη: Απαντάει για πρώτη φορά στις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Στην κάμερα της εκπομπής I Love ΣουΚου και τον Τάσο Μπιμπισίδη μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη το πρωί του Σαββάτου 10/2.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με το τραγούδι, στις νέες ισορροπίες που ήρθαν στη ζωή της αλλά και στις πρόσφατες φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Τι απάντησε η ίδια

«Το τραγούδι με κάνει να νιώθω ελεύθερη. Ακόμη φοβάμαι τα σχόλια του κόσμου. Είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, για αυτό δεν το έκανα και τόσα χρόνια» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Έχω βρει τις ισορροπίες μου στα πράγματα. Βασική μέριμνά μου είναι να περνάω χρόνο με τα παιδιά. Έχει μεγάλη σημασία για μένα η ποσότητα και όχι μόνο η ποιότητα, να είσαι εκεί, να είσαι παρών. Δεν έχουν αλλάξει πολλά τον τελευταίο χρόνο. Θα ήθελα να σου πω ότι έχουν αλλάξει. Σαφώς είμαι πολύ καλύτερα, σαν Κατερίνα. Κάποια πράγματα χρειάζονται ακόμη βελτίωση. Μετά τον χωρισμό μου είμαι πιο κοντά σε μένα» εξομολογήθηκε η ίδια.

«Είναι πολύ αστείο. Ευτυχώς διαψεύστηκε η πρόσφατη φήμη που κυκλοφόρησε για σχέση μου. Δεν ήθελα να βγω να το διαψεύσω εγώ. Είναι σαν να δίνεις έκταση. Είναι τόσο βαρετό όλο αυτό. Προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε κάπως να διπλοτσεκάρονται αυτά τα πράγματα, ειδικά αν κάποιος έχει δυο παιδιά. Θα ήθελα να με ρωτήσουν πρώτα πριν γράψουν κάτι ουτοπικό. Είναι καλό να μάθουμε να εκπαιδευτούμε να σεβόμαστε» τόνισε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

πηγή: fanpage.gr