Η Αμαρυλλίς μίλησε στο Πρω1νό και στη Φαίη μας για τη ζωή της, τον σύντροφό της, τον αδερφό της καθώς και την περιπέτεια υγείας που πέρασε αφού το καλοκαίρι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

«Μου λείπει να τραγουδάω. Μου λείπει η επαφή με τον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο και ζόρικο αυτό. Ειδικά γαι τον δικό μας κλάδο υπάρχει ένας αποδεκατισμός. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Εγώ το πέρασα μέσα Ιουλίου. Ταλαιπωρήθηκα λίγο.

Μου συνέβησαν δύο μαζί γιατί έπρεπε να κάνω και μια επέμβαση. Είχα και την επέμβαση και τον κορονοϊό. Γιατί δεν ήξερα ότι είχα κορονοϊό. Είχα προγραμματισμένη μια επέμβαση να κάνω. Είχα κάνει τον προεχγειρητικό έλεγχο και τεστ για covid-19 γιατί δεν μπαίνεις στο χειρουργείο διαφορετικά, αλλά τον είχα κολλήσει την προηγούμενη ημέρα από ένα κοντινό μου πρόσωπο το οποίο είχε έρθει από το εξωτερικό. Οπότε βγήκε αρνητικό το τεστ και χειρουργήθηκα έχοντας κορονοϊό.

Εκεί ήταν το δύσκολο για εμένα και με ταλαιπώρησε παραπάνω. Κατά τα άλλα σαν μια γρίπη ήταν. Ούτε βήχα είχα, δεν με χτύπησε στο αναπνευστικό. Ευτυχώς που δεν κόλλησα κανέναν άλλο.

Τα συμπτώματα ήταν ότι είχα πυρετό για κάποιες ημέρες, ανοσμία και αγευσία η οποία μου κράτησε, δεν έχει επανέλθει 100%, η κόπωση και οι πόνοι στο σώμα, όπως όταν αρρωσταίνεις και έχεις πυρετό», ανέφερε η τραγουδίστρια σχετικά με την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

Πηγή: faysbook.gr