Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου (εικόνες-βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα το καθιερωμένο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Αργοστολίου στην πλατεία Βαλλιάνου.

 

Η πλατεία Βαλλιάνου μεταμορφώθηκε σε μικρό Χριστουγεννιάτικο Χωριό με όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπιτάκια που άνοιξε σήμερα τις πύλες του και ξεκίνησε το μαγικό του ταξίδι.

Στα ξύλινα σπιτάκια του τα παιδιά , θα χαίρονται με παιχνίδια, παραμύθια, κατασκευές και γλυκές λιχουδιές σε όλη την διάρκεια των γιορτών και κάπου εκεί θα συναντούν τον Άγιο Βασίλη για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου  Δέντρου πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη και ακολούθησε ένα πλούσιο πρόγραμμα με ποικίλες εκδηλώσεις.

Οι μαθητές του τμήματος σύγχρονου & μοντέρνου χορού της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., σε συνεργασία με τους μαθητές της σχολής χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου παρουσίασαν όμορφα χορευτικά. Η Γυναικεία Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με μαέστρο την Σταυρούλα Πολλάτου, μας μάγεψε, τραγουδώντας γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη, σκόρπισε ήχους εορταστικούς.

Στη συνέχεια ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το νεανικό κοινό και όχι µόνο… με την ΜΑΛΟΥ και το συγκρότημα της, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που εκτός από τις προσωπικές της επιτυχίες, ισορροπεί μεταξύ του Pop, Rock, Latin, Έντεχνου αλλά και του καλού λαϊκού τραγουδιού με βασικό άξονα την διασκέδαση μας!!!

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα βραβεία του διαγωνισμού «ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΖΟΥΜΕ».

Καλές γιορτές !

Περισσότερες φωτογραφίες σε λίγο

Αναδήμοσιευση από www.kefaloniamas.gr