Δωρεάν οδηγός: 7 μέρες στην Κεφαλονιά

Έναν πρωτότυπο οδηγό για το πώς θα περάσετε 7 υπέροχες μέρες στην Κεφαλονιά δημιούργησε και διανέμει δωρεάν η Άννα Βότση, ιδιοκτήτης του kefaloniabyanna.com.

Ο οδηγός, που διανέμεται τόσο έντυπα, όσο και ηλεκτρονικά, περιέχει 24 σελίδες με προσωπικές επιλογές και προτάσεις που βοηθούν τον επισκέπτη να δει και να ζήσει μερικές από τις μοναδικές και πολυποίκιλες ομορφιές του νησιού.

Κυκλοφορεί δωρεάν σε 40.000 αντίτυπα, σε επιλεγμένα σημεία διάθεσης. Επίσης δημοσιεύεται και ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα www.kefaloniabyanna.com και τα social media, με ενσωματωμένους συνδέσμους που παραπέμπουν σε αναλυτική παρουσίαση των αξιοθέατων, των υπηρεσιών καθώς και τις δραστηριοτήτων που αναφέρονται.

Αυτό που κάνει τον νέο οδηγό να ξεχωρίζει είναι ο προσωπικός του χαρακτήρας. Όλο το περιεχόμενο είναι πρωτότυπο και επιχειρεί να αναδείξει παράλληλα με τις γνωστές ομορφιές της Κεφαλονιάς, τα πιο κρυφά και άγνωστα κομμάτια της.

Στο www.kefaloniabyanna.com οι ομορφιές της Κεφαλονιάς παρουσιάζονται μέσα από εκατοντάδες πρωτότυπα κείμενα στα Αγγλικά, φωτογραφίες αλλά και βίντεο. Η ιστοσελίδα εμπλουτίζεται συνεχώς με πρωτότυπα βίντεο και φωτογραφίες σε μια προσπάθεια  καταγραφής της πλούσιας πολιτισμικής κληρονομιάς του νησιού.

Αccommodation, Τips & Ιdeas

on discovering Kefalonia island

+30 26740 23391 | +30 6977410877

[email protected]

facebook.com/kefaloniabyanna

youtube.com/kefaloniabyanna

instagram.com/kefaloniabyanna

twitter.com/kefaloniabyanna