Αντί για πουκάμισο: 5 κομψές μπλούζες από τα Marks & Spencer για τα summer office looks

Στη συλλογή των Marks & Spencer ανακαλύψαμε πέντε μπλούζες που μπορείτε άνετα να φορέσετε όλο το καλοκαίρι στο γραφείο.

Οι εμφανίσεις στο γραφείο είναι μια μεγάλη συζήτηση, καθώς πρέπει να ταιριάζουν σε ένα εταιρικό περιβάλλον, αλλά παράλληλα να είναι και κομψά και να ταιριάζουν στην προσωπικότητα και στο στιλ μας. Βέβαια, τα καλοκαιρινά office looks σίγουρα είναι πιο απαιτητικά.

Ωστόσο, με μερικά έξυπνα τιπς και τα κατάλληλα κομμάτια μπορείτε πραγματικά να πετύχετε την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα σε επαγγελματισμό και στιλ και δεν θα χρειάζεται πλέον να σκέφτεστε για ώρα τι να φορέσετε το πρωί όταν σηκώνεστε για να ετοιμαστείτε για το γραφείο.

Όταν μιλάμε για ένα ντύσιμο γραφείου, το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό πολλών είναι να φορέσουν πουκάμισο. Και όχι άδικα, αφού μπορεί να συνδυαστεί κυριολεκτικά με οτιδήποτε άλλο και το σύνολο δείχνει πάντα προσεγμένο και chic.

Βέβαια, οι ντελικάτες μπλούζες είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα και εναλλακτική του κλασικού πουκαμίσου, αφού είναι το ίδιο κομψές, πιο άνετες, επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων ενώ είναι αέρινες και ό,τι πρέπει για τις ημέρες με πολύ ζέστη.

Με μια online έρευνα στα Marks & Spencer βρήκαμε τρεις κομψές μπλούζες που μπορείτε άνετα να φορέσετε στο γραφείο. Θα τις συνδυάσετε με τζιν και μπαλαρίνες, τα αγαπημένα σας υφασμάτινα παντελόνια και loafers, σανδάλια, ενώ ταιριάζουν και με sneakers αν το επιτρέπει το περιβάλλον εργασίας σας.

Δείτε τις κομψές μπλούζες από τα Marks & Spencer:

Δείτε εδώ

Δείτε εδώ