Βασίλης Κούκουρας: O γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη του αποκάλυψε την νέα του επαγγελματική ενασχόληση στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή την επιτυχημένη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα». Ο γνωστός ηθοποιός είπε κάποια πράγματα για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε το νέο του επάγγελμα πέραν του ηθοποιού.

Ειδικότερα,  ο Βασίλης Κούκουρας εξομολογήθηκε πως «το γυναικείο κοινό είχε μία λατρεία στο πρόσωπο μου. Η ιδιαιτερότητα αυτού του ρόλου ήταν πως «έριχνε» τις γυναίκες και απατούσε τις υπόλοιπες. Όμως μου έλεγαν οι ίδιες οι γυναίκες πως δεν είμαι αντιπαθητικός σε αυτό που έκανα και θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία». «Πέρα από τη σειρά στο MEGA, θα είμαι και στην καλοκαιρινή περιοδεία που θα κάνουν οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα» συμπλήρωσε.

Δείτε το νέο επάγγελμα του ηθοποιού στο 1:27 εδώ

Λίγα λόγια για τον γνωστό ηθοποιό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 8 Μαΐου 1961. Η καταγωγή του πατέρα του είναι από τα Βέρβενα Αρκαδίας και της μητέρας του από την Κέρκυρα.

Οι ρόλοι που τον έκαναν γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό ήταν ο χαρακτήρας Μάνθος Φουστάνος, δημιούργημα του Χάρη Ρώμα στη σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», και ο χαρακτήρας Βασίλης Παπαδόπουλος, δημιούργημα του Σπύρου Μεταλληνού στη σειρά «Εμείς κι εμείς».

Τα τελευταία χρόνια, έχει σχέση με την επίσης ηθοποιό Βάνα Ραμπότα. Έχει επίσης έναν γιο, από τη σχέση του με την ηθοποιό Κατερίνα Σασλή που γεννήθηκε το 2000.

Πηγή: pagenews.gr

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Μπαράκος
Επόμενο άρθροΆγριος καυγάς ανάμεσα σε Χρηστίδου, Συρίγο και Κούγια, «με τι ασχολείστε εσείς;», «με την μαναβίκη» (βίντεο)