Περίπου 4.500 εργαζόμενοι από 130 χώρες θα γευθούν τις μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις και τα αρώματα των νησιών του Ιονίου, ενώ παράλληλα σε όλους τους χώρους των εστιατορίων θα υπάρχει τουριστική προβολή των Επτανήσων προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο το τουριστικό προϊόν της ΠΙΝ σε ένα κοινό υψηλής οικονομικής καταναλωτικής δυνατότητας.

Η «Επτανησιακή εβδομάδα», που θα διεξαχθεί από τις 11 – 15 Φεβρουαρίου αποτελεί το επιστέγασμα της συνεργασίας που είχε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Σπύρος Γαλιατσάτος με την Ελληνική Πρεσβεία στη Βιέννη από την προηγούμενη χρονιά.
Στην «Επτανησιακή εβδομάδα» θα παρευρεθούν τόσο ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ειδικότερα στους χώρους μεσημβρινής εστίασης των υπαλλήλων του ΟΗΕ θα διατίθενται ως κύρια εδέσματα τα φαγητά που θα προετοιμάσουν οι μάγειροι από τα Ιόνια Νησιά, ενώ παράλληλα σε όλους τους χώρους των εστιατορίων θα υπάρχει τουριστική προβολή των νησιών μας με αναρτήσεις αφισών, με διανομή εντύπων και άλλου υλικού από ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με προβολή βίντεο κ.α.
Εκτιμάται ότι ημερησίως θα προσέρχονται περί τους 2.000 υπαλλήλους, και πέραν της διαφήμισης της εβδομάδος που θα αναλάβει η εταιρεία τροφοδοσίας Eurest τόσο στην ιστοσελίδα της όσο και με επιδαπέδια μπάνερς στους χώρους του ΟΗΕ, θα υπάρχει ενημέρωση από την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Βιέννη προς όλες τις Μόνιμες Αντιπροσωπείες των χωρών στους διεθνείς οργανισμούς του ΟΗΕ.
Στη δεξίωση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, που θα γίνει εντός του Μεγάρου του ΟΗΕ, έχουν προσκληθεί, ο Έλληνας επιτετραμμένος στην Πρεσβεία της Βιέννης Νίκος Σαπουντζής και στελέχη της Πρεσβείας, από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και Ουγγαρίας η προϊσταμένη Ελένη Μελιτά και στελέχη του Γραφείου, καθώς και αεροπορικές εταιρείες, tour operators, δημοσιογράφοι του ομογενειακού Τύπου και το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Προηγούμενο άρθροΟ Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση στον Καμμένο για εκβιασμούς και απειλές
Επόμενο άρθροΣτο Νοσοκομείο έκοψαν την πίτα τους (pics)