Αποκαλύφθηκε η αλήθεια μετά 26 χρόνια: “Πίστεψαν όλοι ότι τα έχω με την Σοφία Αλιμπέρτη και ότι χώρισε τον Πάριο για εμένα”

Ο Γιώργος Δούκας βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» και μίλησε για το ειδύλλιο που του «χρέωσαν» με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής για τον εαυτό του «πάντα είχα την όρεξη να μάθω, αλλά ήμουν και θρασύτατος, κάνω πάντα την αυτοκριτική μου. Δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δούλευα στη νύχτα κι όλοι με είχαν για ναρκομανή, διότι έβγαινα στην πίστα κι ήμουν μέσα στην ένταση».

Όσον αφορά το περιστατικό που στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα του, ο Γιώργος Δούκας επεσήμανε «το 1998 είμαι ο πρώτος πρωτοεμφανιζόμενος δισκογραφημένος που παίρνει μαγαζί στις πλάτες του, το Posidonio. Ήμουν μόνος μου στην αφίσα.

Αυτή η επιτυχία κράτησε 3 ημέρες. Είχαν τη φαεινή ιδέα να υποβιβάσουν το Posidonio, αντί να μπει πρώτο και να μπει η συνεργασία από κάτω, είπαν φταίει ο Δούκας και ο επιχειρηματίας είπε “δυστυχώς αυτό που έκανες με θίγει”. Μου κόστισε καλλιτεχνικά, από την Α’ εθνική έπεσα στα τάρταρα. Τα βρήκαμε με τον επιχειρηματία πολύ μετά, δεν δεχόταν να μου μιλήσει».

Ο Γιώργος Δούκας ξεκαθαρίζει τη σχέση που είχε με τη Σοφία Αλιμπέρτη

συνέχεια στο enimerotiko.gr