Γοητευτικός και πλούσιος επιχειρηματίας: Ο κούκλος πρώην σύζυγος της Βίκυς Καγιά πριν τον Ηλία Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Μαζί με τον σύζυγό της και επιχειρηματία, Ηλία Κρασσά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια, αποκτώντας δύο παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο – Ηλία.

Τα τελευταία χρόνια, η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Ηλία Κρασσά, ωστόσο, αυτό που λίγοι γνωρίζουν, είναι ότι στο παρελθόν είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με γνωστό επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της Νίκο Κριθαριώτη, αδελφό της σχεδιάστριας μόδας, Σήλιας Κριθαριώτη.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2010 ενώ η γνωριμία τους έγινε μέσω της αδερφής του Νίκου και πολύ καλή φίλη της Βίκυς, τη σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη.

Η Βίκυ Καγιά έχοντας κάνει άπειρα χιλιόμετρα στα catwalks και εκατοντάδες φωτογραφίσεις και εξώφυλλα, ήταν από τις αγαπημένες παρουσίες της Σήλιας σε κάθε της δουλειά.

«Είναι έμπνευση, τον θαυμάζω πάρα πολύ. Δεν είναι μόνο η έμπνευσή μου και η ασφάλειά μου, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και θέλω να γίνομαι καλύτερη γι’ αυτόν», είχε πει η Βίκυ σε συνέντευξή της πριν ακόμα παντρευτεί τον Νίκο Κριθαριώτη.

 

Η Βίκυ Καγιά είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Μαζί με τον σύζυγό της και επιχειρηματία,

συνέχεια στο athensmagazine.gr