Με τον πιο ιδιαίτερο και ευχάριστο τρόπο, γιορτάστηκε η γιορτή της Αντωνίας μια και που οι γονείς της Νικόλαος & Μαρίνα Πολλάτου είχαν φροντίσει να είναι όλα οργανωμένα. Έτσι ώστε οι παρευρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, κουμπάροι και φίλοι, να περάσουν υπέροχα όπως και έγινε καθώς ο Νικόλας ξέρει να οργανώνει τέτοιες ωραίες καταστάσεις.

Από νωρίς ξεκίνησαν όλα. Η Μαρίνα είχε φροντίσει για τους εκλεκτούς μεζέδες και γλυκά. Με συνοδεία τις μελωδίες του μαέστρου και γνωστού μας Γιώργου Παυλάτου που τα πήγε περίφημα. Δεν θα μπορούσε να λείψει η κορυφαία της βραδιάς που ξεφάντωσε με τους μικρούς μας φίλους, η γνωστή μας Τζένη Παπαδημάτου. Μεγάλη η προσφορά αγάπης στο παιδικό ξεφάντωμα, όπου μέχρι και οι μεγάλοι καλεσμένοι της βραδιάς συμμετείχαν στα μοναδικά και πανέμορφα παιχνίδια της. Πραγματικά κορυφαία στο ότι διασκέδασε τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο: παιχνίδι, γέλιο, ξεφάντωμα, παιδικούς διαγωνισμούς, χορό, μεταμφίεση με χρώματα προσώπου, παιχνίδια με κλόουν και τόσα άλλα ωραία πράγματα.

Παραβρέθηκαν γνωστοί και φίλοι καθώς και οι άξιοι πνευματικοί γονείς της Αντωνίας, Γιάννης και Ίννα Βουργίδη, οι οποίοι με την παρουσία τους-όπως κάθε φορά-γέμισαν με ευτυχία την γλυκιά τους βαπτιστήρα Αντωνία, την Μαρίνα και τον Νικόλα. Ο τελευταίος ήταν πανευτυχής & αρκετά συγκινημένος κατά τον ερχομό τους. Διασκέδασαν και αυτοί και χάρηκαν με όλα τα όμορφα και οργανωμένα πράγματα που είχε ετοιμάσει ο Νικόλας.

Να του ευχηθούμε και εμείς μέσα από το σάιτ μας, πάντα τέτοια με άφθονη χαρά, μουσική και ξεφάντωμα και πάνω από όλα υγεία και του χρόνου!

Δείτε τις φωτο της γιορτής

Η γιορτή της Αντωνίας-Εύας

Posted by Σελίδα: Blog on Wednesday, January 19, 2022

Προηγούμενο άρθροΠέθανε σπουδαίος Έλληνας εικαστικός – Χρώματα και σώματα στα έργα του
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Αργοστολίου τίμησε για την προσφορά της την απελθούσα προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δόμησης, Κωνσταντίνα Μαρούλη (εικόνες)