Αργοστόλι: Την Τετάρτη το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ο Δήμος Αργοστολίου φόρεσε τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τη γέννηση του Θεανθρώπου. Η μεγάλη γιορτή ξεκινά με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης με τη συμμετοχή των καλλιτεχνικών τμημάτων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 7.30μμ.  Συμμετέχουν:

  • Η ΦιλαρμονικήΑργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη, σκορπίζει ήχους εορταστικούς και η πόλη γίνεται γιορτινή!
  • Οι μαθητές του τμήματος σύγχρονου & μοντέρνου χορού της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., σε συνεργασία με τους μαθητές της σχολής χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου μας εύχονται χορεύοντας Καλές Γιορτές με χορογραφίες των ημερών.
  • Η Γυναικεία Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με μαέστρο την Σταυρούλα Πολλάτου, τραγουδώντας γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μας εύχεται Χρόνια Πολλά.
  • Η Παιδική Χορωδία & η Ανδρική Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με μαέστρο τον Άγγελο Μουρελάτο με αγαπημένα κάλαντα, γιορτινά τραγούδια και μουσικές ευχές.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι, στέλνοντας μήνυμα ΧΑΡΑΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ και ΕΛΠΙΔΑ

              Καλές Γιορτές σε όλους!!!

        Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ

           Ο Πρόεδρος

           Σπύρος Α. Πεφάνης