Άσσος: …ήταν και οι τρεις τους ΑΣΤΕΡΙΑ!

Πραγματοποιήθηκε προχθές, 10 Αυγούστου, στην Άσσο με μεγάλη επιτυχία η μουσική εκδήλωση ΕΝΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ Μ’ΑΣΤΕΡΙΑ με τον καταξιωμένο συντοπίτη μαέστρο μας Παναγή Μπαρμπάτη και τους υπέροχους καλλιτέχνες της Λυρικής, μέτζο σοπράνο Ελένη Δάβου & τον μεγάλο τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο. Ο χώρος της Παναγίας Πλακούλας ενέπνευσε τους τρεις καλλιτέχνες, γι αυτό και το μουσικό τους ταξίδι ήταν υπέροχο – ίσως η καλύτερη και πιο ποιοτική λυρική βραδιά!!!

Η προσέλευση μεγάλη και το χειροκρότημα του κόσμου ενθουσιώδες. Μεγάλη τιμή για τον τόπο μας να φιλοξενεί τόσο μεγάλης αξίας καλλιτέχνες. Διοργανώθηκε άψογα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «η Άσσος» και την Κ.Ε.Δ.Η.ΚΕ.

Στην έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την μνήμη των 94 συνανθρώπων μας που χάθηκαν στην φονική πυρκαγιά την 23 Ιουλίου, στο Μάτι – Ραφίνα Αττικής.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο επίσης σπουδαίος συντοπίτης μουσικός μας, ο Σπύρος Καραβιώτης που όλοι μαζί τραγούδησαν και έκλεισαν την βραδιά με την ‘Πεσσαδιάνα’.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση και τον κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Η.ΚΕ, για την στήριξη της διοργάνωσης.