Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ειδύλλια της πόλης και όλοι έχουν στραμμένα τα μάτια τους στην Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα που μέχρι τώρα απέφευγαν κάθε κοινή δημόσια εμφάνιση. Στην πρεμιέρα της παράστασης του έργου του Σαίξπηρ «Μακμπέθ» στο Εθνικό θέατρο ήταν η πρώτη φορά που φάνηκαν λίγο πιο χαλαροί και πόζαραν μαζί μετά την παράσταση στους φωτορεπόρτερς. Η Όλγα Κεφαλογιάννη, απαστράπτουσα και ευδιάθετη φορούσε κατακόκκινο φόρεμα και συνομίλησε μόλις έφτασε με την Μιλένα Αποστολάκη. Η βουλευτής της Ν.Δ. και ο μουσικοσυνθέτης μπήκαν από διαφορετικές πόρτες στο Εθνικό, αποφεύγοντας τα φλας των φωτογράφων, ενώ παρακολούθησαν μαζί την παράσταση, καθισμένοι δίπλα σε ένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι την Χρυσή Βαρδινογιάννη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Χρυσή Βαρδινογιάννη και Όλγα Κεφαλογιάννη συνδέονται με συγγενικό δεσμό -είναι πρώτες ξαδέρφες-, ενώ ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Μίνως Μάτσας είναι στενοί φίλοι εδώ και χρόνια.

 

Η γνωριμία και ο έρωτας

Οι καλά πληροφορημένοι λένε ότι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν αυτός που γνώρισε την Όλγα Κεφαλογιάννη στον Μίνω Μάτσα, λίγο καιρό αφότου και οι δυο είχαν χωρίσει, η Όλγα Κεφαλογιάννη από τον σύζυγό της μετά από δέκα χρόνια γάμου, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια, και ο Μίνως Μάτσας από την Μαρία Κίτσου με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, αμφότεροι διατηρούν άριστες σχέσεις με τους πρώην συντρόφους τους και μάλιστα, στην παράσταση Μακμπέθ, χειροκρότησαν θερμά την πρωταγωνίστρια Μαρία Κίτσου που ξεχωρίζει για την ερμηνεία της στο ρόλο της λαίδης Μακμπέθ.

Στο διάλειμμα, το ζευγάρι στάθηκε σε χωριστά μέρη, με την κ. Κεφαλογιάννη να χαιρετά τους πολιτικούς και τους φίλους της που παρακολουθούσαν την πρεμιέρα, ενώ ο κ. Μάτσας απολάμβανε την παρέα των φίλων του στο φουαγέ.

Μετά το τέλος της παράστασης στη μικρή δεξίωση που δόθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Εθνικού θεάτρου, λίγο πιο χαλαροί πόζαραν μαζί με τη φίλη τους Χριστίνα Πολίτη και φωτογραφήθηκαν με τους συντελεστές της παράστασης. Πάντως, οι πιο παρατηρητικοί, πρόσεξαν ότι απέφυγαν να έχουν οποιαδήποτε φωτογραφία μόνο με τους δυο τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έκαναν άλλη μια κοιβή εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Ευτυχία, τον Δεκέμβριο, στο θέατρο Παλλάς.

Πηγή: aftodioikisi.gr