Τελείώνει η 24ωρη μετάδοση του ριάλιτι Big Brother μέσω live-streaming

Ηκάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε έξω από το σπίτι του Big Brother και όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ σήμερα οι παίκτες του ριάλιτι διεκδικούν το βέτο, ενώ δεν αποχώρησαν Σοφία Δανέζη και Δημήτρης Κεχαγιάς όπως ισχυρίζονται οι φήμες που κυκλοφόρησαν.

Σήμερα ξεκινά η διαδικασία του βέτο, ενώ οριστικό τέλος μπαίνει στην 24ωρη μετάδοση του ριάλιτι μέσω live-streaming. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η live μετάδοση έχει ήδη σταματήσει και δεν θα ξαναξεκινήσει – κάτι που συμβαίνει για οικονομικούς λόγους, αλλά και γιατί γίνονταν ανεπιθύμητες διαρροές για όσα συμβαίνουν στο σπίτι του ριάλιτι, κάτι που θέλει να αποφύγει η παραγωγή του Big Brother.

Η προσωρινή αρχηγός του σπιτιού Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς όχι μόνο δεν έχουν αποχωρήσει, αλλά στο σημερινό επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό θα δει περισσότερες περιπτύξεις και αγκαλιές μεταξύ τους.

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε και η Αφροδίτη, φίλη της Σοφίας και του Κεχαγιά που απάντησε σε ερωτήσεις για το ζευγάρι. Η Αφροδίτη αποκάλυψε ότι πιθανώς υπάρχουν και άλλα ροζ βίντεο από παίκτες του παιχνιδιού και όχι μόνο από τη Χριστίνα. Ξεκαθάρισε: «Όταν ανεβάζουν προσωπικά σου βίντεο πρέπει να διώκεται ποινικά. Το 2020 τέτοια πράγματα πρέπει να απαγορεύονται».

Στο σημερινό (20/10) επεισόδιο του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Δημήτρης Πυργίδης χορεύουν τον πιο… ρομαντικό χορό! Η Ραμόνα μιλάει για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, την απώλεια της μητέρας της, ενώ κι άλλος καβγάς ξεσπά στο σπίτι, αυτή τη φορά ανάμεσα στη Χριστίνα και στον Γρηγόρη. Με αφορμή τον προϋπολογισμό του σπιτιού βγαίνουν στην επιφάνεια πολλές αλήθειες.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΒαρύ πένθος για τον Robert Redford
Επόμενο άρθροΓεράσιμος Τιμοθεάτος: Ταμίας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων!