Η αλλαγή που θα βάλει τέλος στις «εύκολες ψήφους» θα φέρει τους παίκτες του Big Brother σε δύσκολη θέση

Μία αλλαγή στα δεδομένα του Big Brother θα φέρει αναταράξεις στον τρόπο που βγαίνουν οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση παίκτες από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου μέχρι τώρα στο Big Brother γινόταν πρώτα το αγώνισμα του βέτο και μετά γινόταν η ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες, και μπορούσε κάποιος που είχε το βέτο είτε να το κρατήσει για τον εαυτό του είτε να σώσει κάποιον από τους υποψήφιους.Τώρα αυτό αλλάζει μέσα την εβδομάδα.

Πλέον, πρώτα θα γίνεται η ψηφοφορία, δηλαδή θα μπαίνουν στο δωμάτιο όλοι και θα ψηφίζουν αυτούς που θέλουν να αποχωρήσουν, και μετά θα γίνει το αγώνισμα για το βέτο, στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι. Θα δούμε τους παίκτες να αγωνίζονται πιο σκληρά, αλλά και πλέον η δικαιολογία «ψηφίζω κάποιον που έχει το βέτο και μπορεί να σωθεί» δεν υφίσταται. Δεν υπάρχει πλέον εύκολη ψήφος και οι στρατηγικές θα παίξουν κομβικό ρόλο.

Παράλληλα, οριστικό τέλος μπαίνει στην 24ωρη μετάδοση του ριάλιτι μέσω live-streaming. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η live μετάδοση έχει ήδη σταματήσει και δεν θα ξαναξεκινήσει – κάτι που συμβαίνει για οικονομικούς λόγους, αλλά και γιατί γίνονταν ανεπιθύμητες διαρροές για όσα συμβαίνουν στο σπίτι του ριάλιτι, κάτι που θέλει να αποφύγει η παραγωγή του Big Brother.

Στο χθεσινό (20/10) επεισόδιο του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Δημήτρης Πυργίδης χόρεψαν τον πιο… ρομαντικό χορό, ενώ η Ραμόνα μιλάει για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, την απώλεια της μητέρας της, ενώ κι άλλος καβγάς ξεσπά στο σπίτι, αυτή τη φορά ανάμεσα στη Χριστίνα και στον Γρηγόρη.

Με αφορμή τον προϋπολογισμό του σπιτιού βγαίνουν στην επιφάνεια πολλές αλήθειες στο σπίτι του Big Brother, αρχηγός του οποίου αυτή την εβδομάδα είναι η Σοφία Δανέζη 

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΠορτοσάλτε για Ζακ Κωστόπουλο: «Ένας τοξικοαυτός μπήκε να ληστέψει ένα μαγαζί…»
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Ψεκασμοί στο Ποτάμι και στα φρεάτια της παραλίας για τα κουνούπια