Αυτοί είναι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα κονταροχτυπηθούν για να κρατήσουν τη θέση τους στο «Big Brother»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Ζακ είναι εκείνος που κερδίζει το βέτο στο «Big Brother» και θ’ αποφασίσει να σώσει τον εαυτό του. Έτσι, προτεινόμενοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Χρήστος, ο Παναγιώτης, η Σοφία και η Άννα Μαρία.

«Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που θα δούμε απόψε, έβγαλε προτεινόμενους τους διδύμους, τη Σοφία και την Άννα Μαρία λόγω της ποινής της. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτούς τους τέσσερις πακετάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, το βέτο τελικά το παίρνει ο Ζακ και όταν τον καλεί ο “Big Brother” για να τον ρωτήσει αν θα σώσει τον εαυτό του ή κάποιον από τους συμπαίκτες του, τότε ο Ζακ απαντάει ότι θα σώσει τον εαυτό του. Ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση είναι επειδή είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την Αννα Μάρια και φοβάται μήπως βγει εκείνος προτεινόμενος».

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΔήμος Ληξουρίου: Αυτό θα είναι το τέλος παρεπιδημούντων για πάσης φύσεως ξενοδοχεία και το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (αποφάσεις)
Επόμενο άρθροΓαλλία: Οι φανατικοί «άκουσαν» τον Ερντογάν και σπέρνουν τον τρόμο! Δυο αιματηρές επιθέσεις σε Νίκαια και Αβινιόν!