«Χαμός» στον αέρα με τον Α.Πορτοσάλτε: Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε από το στούντιο του ΣΚΑΙ

Μάταια τον παρακαλούσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ», ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ κ. Άρης Πορτοσάλτε κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, με συνομιλητές τους Γιώργο Καραμέρο και Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Πορτοσάλτε και μιλώντας για την παρέμβαση Ζελένσκι στη Βουλή, ο Γιώργος Καραμέρος «τόλμησε» να μιλήσει πάνω του, με τον διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ να γίνεται έξαλλος και να επιδίδεται σε ένα σόου στον τηλεοπτικό αέρα.

Παρά τις εκκλήσεις του παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου για να παραμείνει και το χαμόγελο του Γιώργου Καραμέρου, ο κ. Πορτοσάλτε έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε.

Το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Καραμέρου για το μήνυμα στρατιώτη του Tάγματος του Αζόφ στη Βουλή προκάλεσε ένταση με τον Άρη Πορτοσάλτε.

«Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του, έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους που βιάζουν μωρά. Ανήκει σε ένα τάγμα που είναι υπερδεξιό» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Καραμέρο να τον διακόπτει. «Δεν κάνουμε διάλογο έτσι. Τώρα θα μιλήσω εγώ!» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Σας ακούω με προσοχή» σχολίασε ο Γιώργος Καραμέρος.

«Για να ακουγόμαστε όλοι» πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Καραμέρο να διευκρινίζει ότι επειδή είναι μακριά από το στούντιο υπάρχει μια παραπάνω δυσκολία.

«Αυτή η πρόφαση με τις δυσκολίες… Ας έρθει στη έρθει στη μέση της πίστας εδώ στο στούντιο να τον ακούμε» τόνισε ο Πορτοσάλτε σε Αναστασοπούλου και Οικονόμου.

«Επειδή είναι πρόφαση, τεχνικά είμαστε ίσοι και οι δύο, δεν έχω κανένα πρόβλημα μπορώ να πάω στην θέση του. Το πιο μακριά είναι στην απέναντι αίθουσα» συνέχισε.

«Μην δείξετε άλλο Τσίπρα γιατί έχει εκνευριστεί» σημείωσε ο Γιώργος Καραμέρος χαμογελώντας.

«Παιδιά με συγχωρείτε εγώ υπό αυτούς τους όρους δεν μπορώ» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, σηκώθηκε έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από το στούντιο, παρά τις εκκλήσεις των παρουσιαστών.

https://twitter.com/Marka2_/status/1514825242484555781?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1514825242484555781%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Felliniki-politiki%2Fprovocateur%2Fxamos-ston-aera-me-ton-a-portosalte-petakse-to-mikrofono-kai-efyge-apo-to-stountio-tou-skai%2F

Πηγή: pronews.gr