Χάρης Ρώμας: Αισθάνομαι 100% άνδρας. Ξέρω τι επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω. Πάντα αισθανόμουν άνδρας

Για τη ζωή και την πορεία του, αλλά και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις μίλησε ανοιχτά ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Τιμή μου και καμαρι μου

Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το ότι δίπλα στο όνομά του στο Google, μεταξύ άλλων βγαίνει και το «Χάρης Ρώμας γκέι», εκείνος είπε:

«Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωή. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικές φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος.

Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα.

Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας από εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση.

Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας», είπε ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε:

«Έχω ζήσει και με γυναίκες και με χιλόπιτες και με το αντίστροφο βέβαια, με το να αποχωρώ από σχέσεις, γιατί πιθανώς έψαχνα κάτι άλλο και το κατάλαβα πολύ αργότερα».