Χάθηκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.: Η άγνωστη σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Καρατζαφέρη και το άδоξο τέλоς

Πολλές φορές νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα για τους celebrities. Από το τι τρώνε το μεσημέρι μέχρι τι ώρα πηγαίνουν τουαλέτα. Όμως όπως αποδεικνύεται, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πάντα. Λόγος λοιπόν γίνεται για την Μαρία Μπεκατώρου και τον Γιάννη Καρατζαφέρη που πριν η πρώτη παντρευτεί τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο είχαν ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα. Είμαστε σίγουροι πως πολλοί δεν γνωρίζατε την σχέση αυτή και όσοι το κάνατε μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Το παράδοξο με τον γιο του γνωστού πολιτικού και την παρουσιάστρια είναι πως μετά από μία μακροχρόνια σχέση, οι δυο τους έγιναν κουμπάροι.

Μαρία Μπεκατώρου

Το πολυετές ζευγάρι

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Καρατζαφέρης ήταν ζευγάρι για τουλάχιστον εννέα χρόνια. Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Σήμερα και οι δύο έχουν προχωρήσει τη ζωή τους. Παρόλα αυτά βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες τους που χρονολογούνται στα 90’s κυρίως λόγω των στυλιστικών επιλογών, η παρουσιάστρια του «The Chase» στο Mega έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη. Στα επαγγελματικά της έκανε τα πρώτα της βήματα στο «ΤΗΛΕΑΣΤΙ» και στα προσωπικά της είχε έναν άνδρα που τον κοιτούσε με λατρεία. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Μαρία Μπεκατώρου

Αναφορικά με τον παραλίγο πεθερό της Γιώργο Καρατζαφέρη, η Μαρία Μπεκατώρου είχε αναφέρει σε συνέντευξη της πως τον βλέπει σαν δεύτερο πατέρα.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από μερικά χρόνια, η Μαρία Μπεκατώρου είχε υποδεχθεί τον πρώην πεθερό της στην εκπομπή «Καρντάσιανς». Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τότε είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη ενώ ανέφερε πως του έλειπε και από τη ζωή του και από το κανάλι (το ΤΗΛΕΑΣΤΙ ανήκε στον πολιτικό).

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Το ζευγάρι, όλα αυτά τα χρόνια κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντως η Μαρία Μπεκατώρου όσες φορές δώσει συνέντευξη μιλά για τον σύντροφο της με τα πιο τρυφερά λόγια. Ειδικότερα, το 2018 είχε δηλώσει: «Τα συναισθήματά μου είναι ακόμα πιο δυνατά, και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου νιώθω τόσο καλά με τον εαυτό μου, γιατί απλά βρήκα τον ιδανικό σύντροφο για μένα! Και να σας πω κάτι; Το ίδιο θα σας πει κι εκείνος αν τον ρωτήσετε, αν και δεν του αρέσει -ευτυχώς- να μιλάει πολύ.

Θυμάμαι ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που παντρευόμουν τον Αντώνη που όλα τα έκανα παρά πολύ γρήγορα. Αμέσως διάλεξα το νυφικό μου, ούτε έβλεπα τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Ήθελα απλά να φτάσει η στιγμή που ο μπαμπάκας μου θα με πήγαινε στην εκκλησία. Και είχα και έκπληξη μόλις φτάσαμε! Είχαν έρθει κανταδόροι από τη Κεφαλλονιά να με συνοδεύσουν!

Μαρία Μπεκατώρου

Και έζησα την κάθε στιγμή, παρακολουθήσαμε με κατάνυξη όλο το μυστήριο, γιατί ένιωσα ότι αυτή η σχέση έπρεπε να ευλογηθεί, να ενώσουμε τα χέρια μας ενώπιον του Θεού…

Έχουν περάσει λοιπόν 13 χρόνια γάμου και 22 ολόκληρα χρόνια σχέσης… Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι για να παντρευτείτε πρέπει να είστε σίγουροι ότι θέλετε να ζήσετε με το ταίρι σας για πάντα! Ο γάμος θέλει υπομονή, θέλει υποχωρήσεις. Είναι όμως μαγικό το συναίσθημα, να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο τόσα χρόνια, να μεγαλώνετε μαζί, να γελάτε μαζί, να κλαίτε μαζί, να ζείτε μαζί».

πηγή: enimerotiko.gr