Χειροκροτήθηκαν όρθιοι οι μαθητές στις Κεραμειές! Η παράσταση που συγκίνησε τον Δήμαρχο Αργοστολίου (εικόνες)

«Ο Εμίρης, το Φάντασμα και η Μαργαρίτα» μάγεψε το κοινό στο Λυκιαρδοπούλειο Θέατρο – Συγχαρητήρια από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο στους μαθητές και τους συντελεστές

Μια ξεχωριστή θεατρική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 20 Ιουνίου 2026 στο Λυκιαρδοπούλειο Θέατρο Κεραμειών, όπου η Θεατρική Ομάδα του Βαλλιάνειου Λυκείου Κεραμειών παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία την παράσταση «Ο Εμίρης, το Φάντασμα και η Μαργαρίτα».

Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Δήμαρχος Αργοστολίου, κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση και συνεχάρη τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της παραγωγής.

Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από το κοινό, με τους νεαρούς ηθοποιούς να κερδίζουν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων για το ταλέντο, την αφοσίωση και τη σκηνική τους παρουσία. Η δουλειά της θεατρικής ομάδας ανέδειξε τη δημιουργικότητα και το υψηλό επίπεδο πολιτιστικών δράσεων που αναπτύσσονται στα σχολεία της περιοχής.

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης, ο κ. Μιχαλάτος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς όλους τους συντελεστές, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβλήθηκε για την προετοιμασία και την παρουσίαση του έργου.

Παράλληλα, συνεχάρη τους μαθητές που συμμετείχαν στη θεατρική παραγωγή, τονίζοντας τη σημασία της καλλιτεχνικής έκφρασης και της συμμετοχής των νέων σε πολιτιστικές δραστηριότητες που προάγουν τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την προσωπική ανάπτυξη.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στην παράσταση

Στο έργο συμμετείχαν οι μαθητές:

  • Αλεξάνδρα Αναγνωστάκη
  • Νικόλας Αλιβιζάτος
  • Γεράσιμος – Σάββας Μιχαλάτος
  • Άννα Αλεβιζοπούλου
  • Χαρά Παγουλάτου
  • Χρήστος Καππάτος
  • Ανδρέας Κουλουμπής
  • Νεφέλη Ζησιμάτου
  • Νικόλα Βιντόνι
  • Βασιλική Φαν Μέιτερεν
  • Σοφία Μιχαλάτου
  • Μελίνα Μεσσολωρά
  • Κλειώ Μιχαλάτου
  • Αλέξης Μουσούρης
  • Σπύρος Μιχαλάτος

Η επιτυχία της παράστασης επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι η μαθητική δημιουργία και ο πολιτισμός αποτελούν ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, με τους νέους της Κεφαλονιάς να αποδεικνύουν πως διαθέτουν ταλέντο, όρεξη και δυναμική για να ξεχωρίζουν σε κάθε καλλιτεχνική πρωτοβουλία.