Χωρίς κολυμπήθρα, σε καθολική εκκλησία που είναι «κρυμμένη» σε σπίτι στη Βούλα: Η διαφορετική βάφτιση του γιου της Φουρέιρα

Πριν από μία εβδομάδα περίπου η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον γιο τους, κρατώντας μυστική την εκκλησία όπου έγινε η βάφτιση.

Ο 1,5 έτους γιος τους πήρε το όνομα Ερμής και αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε πάρτι σε μεγάλο χώρο εκδηλώσεων δίπλα στη θάλασσα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η ευτυχισμένη μαμά του Ερμή δημοσίευσε μια σειρά από επίσημες φωτογραφίες από το μυστήριο, αποκαλύπτοντας πού έγινε η βάπτισή του. Όπως είδαμε η βάφτιση έγινε σε καθολική εκκλησία που βρίσκεται στη Βούλα. Πρόκειται για την Καθολική Εκκλησία των Αγίων Αποστόλων η οποία στεγάζεται σε ένα σπίτι και εξωτερικά δεν μπορεί κάποιος να την διακρίνει.

Συγκεκριμένα στεγάζεται σε μια μονοκατοικία πάνω στην παραλιακή λεωφόρο, κοντά στην πλατεία Δόγκα της Βούλας. Όπως βλέπουμε η είσοδος της εκκλησίας είχε στολιστεί με γαλάζιες και λευκές ορτανσίες.

Μετά τη βάφτιση ακολούθησε χλιδάτο πάρτι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ο στολισμός είχε μπλε ορτανσίες, μαργαρίτες, τριαντάφυλλα και χαμομήλια…

Μέσα στον χώρο όπου έγινε η δεξίωση, ο στολισμός ήταν εμπνευσμένος από τον φτερωτό θεό.

Λουλούδια, μπαλόνια, μια τριώροφη τούρτα και κινήθηκαν στην παλέτα του λευκού και του μπλε, ενώ χαρακτηριστικά είναι και τα μπλε φτερά που κοσμούσαν τον χώρο, όπως εκείνα του φτερωτού θεού.

Νονοί ήταν η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, ο personal assistant της, Βασίλης Σιμσιρίκης και ο καλός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης.

Ο Πέτρος Τσαπαρδώνης δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάπτιση του μικρού Ερμή, κρύβοντας το πρόσωπό του με ένα μεγάλο emoji καρδιάς. Ο αγαπημένος φίλος της Ελένης Φουρέιρα κρατάει στην αγκαλιά του τον νεοφώτιστο και δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος.

“Πάντα στο πλευρό σου. Περήφανος νονός”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο κουμπάρος της Ελένης Φουρέιρα, ο makeup artist Παντελής Τουτουντζής μαζί με τον σύντροφό του, Νάσο. Η pop star έχει βαφτίσει τα παιδιά τους, ενώ αναμένεται να παντρέψει το ζευγάρι τον ερχόμενο Αύγουστο στην Κρήτη.

Εκεί οι φίλοι του ζευγαριού, όπως ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, η project manager Λία Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπενιουδάκη, τον γιο των οποίων βάπτισε πριν από λίγες μέρες η Ελένη Φουρέιρα, στελέχη της δισκογραφικής εταιρείας, τραγουδιστές όπως η Χριστίνα Σάλτη και ο Λούης Γεωργίου που κάνει back vocals στις live εμφανίσεις της Ελένης, ο επιχειρηματίας, Χρύσανθος Πανάς και πολλοί άλλοι.

συνέχεια στο enimerotiko.gr