Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι ηθοποιών

Χωρισμός «βόμβα» για τον Δημήτρη Λάλο, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως “Μαθιός” στη σειρά του Alpha, Σασμός, και την σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Έλενα Μαυρίδου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Το ζευγάρι έπειτα από κοινή πορεία 9 ετών και την απόκτηση ενός παιδιού, φέρεται να πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται επαγγελματικά και μέχρι και πριν από λίγους μήνες έκαναν περιοδεία με την παράσταση “Βάκχες”, σε σκηνοθεσία της Έλενας Μαυρίδου, όπου έπαιζαν και οι δύο. Οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες λόγω και του παιδιού τους, που αποτελεί την προτεραιότητά τους.

«Αν δεν τον θαυμάζεις τον άλλο, δεν μπορείς και να τον θέλεις»

Μιλώντας για την Έλενα Μαυρίδου στην συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου τον Δεκέμβριο του 2023, ο Δημήτρης Λάλος είχε πει «Με την Έλενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα: σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε για εμένα δεν υπήρχε καν λόγος να ερωτηθώ. Ήρθε αβίαστα».

«Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου», τόνισε ο ηθοποιός.

«Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση γι’ αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα φειδωλός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Λάλος για την σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου.

«Αν δεν τον θαυμάζεις τον άλλο, δεν μπορείς και να τον θέλεις. Εγώ απολαμβάνω και να δημιουργώ μαζί της πράγματα αλλά και να βρίσκομαι σε απόσταση, δίνοντάς της συμβουλές σε αυτό που κάνει», παραδέχεται σε άλλο σημείο της κουβέντας ο Δημήτρης Λάλος.

πηγή: aftodioikisi.gr