«Δείτε πως μιλάει για ένα βρέφος!» Έξαλλος ο άντρας της Μελέτη μετά από αυτή τη φωτογραφία

Ο Θοδωρής Μαροσούλης, πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη που έχει αποκτήσει μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη, Αλεξάνδρα, στην οποία έγραψε μία πολύ τρυφερή αφιέρωση.

Τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά και ο κόσμος τον αποθέωνε για τα όμορφα λόγια του. Υπήρχε, ωστόσο, ένα μήνυμα κάτω από την ανάρτηση που τον εξόργισε.

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, λοιπόν, και έτσι την Παρασκευή το πρωί, δημοσίευσε το προφίλ του το σχόλιο που του έγραψε μία άγνωστη για εκείνον γυναίκα, με το όνομα και τα στοιχεία της να φαίνονται και της απάντησε ξεμπροστιάζοντάς την για τον τρόπο που μιλάει για ένα βρέφος.

«Παιδί μου…

Κανένας πόνος δεν είναι μεγαλύτερος για εμένα από τον δικό σου πόνο, καμία χαρά μεγαλύτερη από τον δικό σου θρίαμβο, καμία αναστάτωση μεγαλύτερη από τη δική σου ταραχή, καμία απελπισία μεγαλύτερη από τη δική σου παραίτηση.

Κανένα συναίσθημα δεν συγκρίνεται με αυτό που μου προκαλείς εσύ, καμία εμπειρία δεν πλησιάζει καν την εμπειρία να σε μεγαλώνω, κανένα ταξίδι δεν θα προτιμούσα να κάνω από το να είμαι δίπλα σου, καμία περιπέτεια δεν θα προτιμούσα από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις.

Εσύ, αγαπημένο μου παιδί, είσαι ο μεγαλύτερος δάσκαλος. Μέσα από σένα μαθαίνω πως να αγαπάω χωρίς έλεγχο πως να φροντίζω χωρίς να κατέχω και πως να μεγαλώσω εγώ πριν μεγαλώσω εσένα….»

Δεν ξέρω σε ποιον ανήκουν αυτά τα υπέροχα λόγια αλλά πρώτη φορά ταυτίζομαι τόσο πολύ με σκέψεις και συναισθήματα και φυσικά το αφιέρωσα στην κοράκλα μου! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα», γράφει ο ίδιος στην ανάρτησή του

Η απάντησή του

πηγή: fanpage.gr