Δείτε το νέο απίστευτο σούπερ γιοτ που πρόκειται να κυκλοφορήσει η Lamborghini

Η κορυφαία ιταλική εταιρεία κατασκευής υπεραυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, Lamborghini, συνεργάστηκε με την The Italian Sea Group για την κατασκευή ενός νέου σούπερ γιοτ, το οποίο ονομάζεται Technomar for Lamborghini ‘63.

Ο σχεδιασμός του νέου σούπερ γιοτ έγινε από το στούντιο σχεδιασμού Centro Stile της Lamborghini αλλά και από το αντίστοιχο στούντιο της The Italian Sea Group, και αντλεί έμπνευση από την κληρονομιά του εμπορικού σήματος που ξεκίνησε να παράγει αυτοκίνητα το 1963, το έτος που ιδρύθηκε από τον Ferruccio Lamborghini. Το νέο σκάφος παίρνει στοιχεία από διάφορα αυτοκίνητα της Lamborghini, όπως το υβριδικό Sián FKP 37 hypercar, αλλά και από κλασικά μοντέλα, όπως η Countach και η Miura.

Το σούπερ γιοτ έχει εφοδιαστεί με δύο κινητήρες MAN V12-2000 HP, οι οποίοι του επιτρέπουν μια τελική ταχύτητα 60 κόμβων. Όσον αφορά τον σχεδιασμό, το Technomar for Lamborghini ‘63 διαθέτει καθαρές γραμμές και ένα έντονο χρώμα που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα πολυτελή σούπερ γιοτς.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία, το σκάφος διαθέτει μια οροφή που θυμίζει τα roadster μοντέλα της Lamborghini, ενώ τα φώτα σε σχήμα Υ είναι μια αναφορά στο concept Terzo Millennio. Στο εσωτερικό διαθέτει επιφάνειες από ανθρακονήματα και ένα πιλοτήριο εμπνευσμένο από τα αυτοκίνητα της Lamborghini.

To Technomar for Lamborghini ‘63 έχει μήκος περίπου 20 μέτρα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021. Δείτε μερικές φωτογραφίες του σούπερ γιοτ παρακάτω:

Lamborghini

Lamborghini

Lamborghini

Lamborghini

Lamborghini

Lamborghini

Πηγή: perpetual.gr