Δεν είναι μόνο ο Τσερέλα που την έχει τρελάνει: Ο άνδρας που έζησε ένα μεγάλο πάθος η Οικονομάκου πριν τον Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει πια τον νέο της μεγάλο έρωτα στο πλευρό του άλλοτε μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα, έχοντας πριν από λίγο καιρό πάρει χωριστούς δρόμους με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας είχε απασχολήσει, βέβαια, και κατά καιρούς στο παρελθόν τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τα lifestyle περιοδικά. Στο παρελθόν της η Αθηνά Οικονομάκου είχε ήδη τρεις γνωστούς χωρισμούς και τώρα ήρθε να προστεθεί κι αυτός από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ο ένας από αυτούς ήταν, όταν είχε δεσμό με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ηθοποιός σε εκπομπή, φέρνοντας την ηθοποιό σε δύσκολη θέση.

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

«Ναι, είχα σχέση με την Αθηνά, μια πολύ όμορφη σχέση, μια από τις πιο όμορφες σχέσεις της ζωής μου. Δυστυχώς χωρίσαμε, δεν φταίω εγώ που χωρίσαμε, δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία…».

Αυτή ήταν η δήλωση του Παναγιώτη Μπουγιούρη δώδεκα χρόνια πριν –και πιο συγκεκριμένα το 2010– στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά» που έφερε τα πάνω- κάτω στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια αφού εκείνη την εποχή κανένας δεν είχε καταλάβει εάν η σχέση του με την Αθηνά Οικονομάκου ήταν αληθινή ή ακουγόταν για διαφημιστικούς και μόνο λόγους επειδή έπαιζαν μαζί στον θίασο της Μιμής Ντενίση με την παράσταση «Το Άνθος του Κάκτου».

Κάπως έτσι λοιπόν μπήκε στη ζωή μας η εντυπωσιακή Αθηνά Οικονομάκου, που κέρδισε αμέσως το κοινό, γιατί πέρα από την ομορφιά της απέδειξε ότι διαθέτει μυαλό, ταλέντο αλλά και στυλ…

Στη συνέχεια απέδειξε ότι δεν είναι μόνο κούκλα αλλά τα λέει κιόλας… Η πανέμορφη ηθοποιός μήνες μετά από τη δήλωση του πρώην συντρόφου της εμφανίστηκε με τη σειρά της στην ίδια εκπομπή με τσαγανό και φανερά ενοχλημένη και ανταπάντησε:

«Με τον Παναγιώτη τότε, είχα να μιλήσω έξι μήνες, οπότε δεν κατάλαβα γιατί τα είπε αυτά στην εκπομπή και γενικότερα… Και προσωπικά να μου τα έλεγε θα μου έκανε εντύπωση. Θα μπορούσε να μου εκδηλώσει εμένα τα συναισθήματά του ή τουλάχιστον να μου έχει ανακοινώσει ότι είχε σκοπό να το κάνει δημόσια. Εδώ δεν είχε παραδεχτεί κανείς μας κάτι δημόσια, όταν υποτίθεται ότι είχαμε και σχέση».

πηγή: fanpage.gr