Δεν μπορούν να ζήσουν χώρια: Επανασύνδεση για πασίγνωστο ζευγάρι λίγο μετά τον χωρισμό, προδώθηκαν μόνοι τους

Ο Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού φαίνεται πως πέρασαν μια μικρή κρίση στη σχέση τους το προηγούμενο διάστημα, πλέον όμως τα πράγματα μεταξύ τους είναι μια χαρά. Ο γνωστός ράπερ το μεσημέρι της Πέμπτης 20/6 δημοσίευσε ένα βίντεο στο ΤikTok στο οποίο μας δείχνει πώς γυμνάζεται στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο βλέπουμε να σηκώνει ψηλά την Μαρία Σολωμού και να λέει: «Πρωινή ρουτίνα. Όταν σηκώνεις το βραβείο από το σπίτι γιατί δεν πήγες στα mad».

Σε πρόσφατη συναυλία του ο Mente Fuerte με τη Δέσποινα Βανδή στα Ιωάννινα, την ώρα που οι δυο τους ήταν πάνω στη σκηνή, ο ράπερ έκανε μια αναφορά στη δική του «Πανσέληνο» την οποία ονόμασε «Μαρία» αποκαλύπτοντας πως δεν του μιλάει, και ζήτησε από το κοινό να την κάνουν ταγκ στα stories τους.

«Ξέρεις τι έχω πάθει; Εδώ και μια εβδομάδα η δική μου Πανσέληνος δεν μου μιλάει. Οπότε θέλω όλοι να σηκώσετε τα κινητά και να κάνετε tag τη Μαρία μπας και το δει και μας απαντήσει» είπε χαρακτηριστικά.

«Εδώ και μια εβδομάδα δε μου μιλάει»: Σε απόγνωση ο Mente Fuerte κάνει δημόσια έκκληση στη Σολωμού να… γυρίσει

Η σχέση μεταξύ της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte έχει ψυχρανθεί εδώ και λίγες μέρες. Η κρίση φαίνεται να έχει χτυπήσει.

Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός και ο ράπερ διατηρούσαν μια πολύ στενή και αγαπημένη φιλία και φέρεται να ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, αλλά κανείς από τους δύο δεν το έχει παραδεχτεί μέχρι στιγμής. Στην πρόσφατη συναυλία του Mente Fuerte και της Δέσποινας Βανδή στα Ιωάννινα, ενώ οι δυο τους βρίσκονταν επί σκηνής, ο ράπερ αναφέρθηκε στο δικό του «πανσέληνο», το οποίο αποκάλεσε «Μαρία», και αποκάλυψε ότι δεν του έχει μιλήσει και ζήτησε από το κοινό να την κάνουν ταγκ στην ιστορία τους.

«Ξέρεις τι έχω πάθει; Εδώ και μια εβδομάδα η δική μου Πανσέληνος δε μου μιλάει» ανέφερε αρχικά επί σκηνής ο Mente Fuerte στη Δέσποινα Βανδή με την ίδια να του απαντά, «Α, η Πανσέληνος η δική σου δε σου μιλάει».

συνέχεια στο enimerotiko.gr