Δεν μπορούσαν να τη μαζέψουν: Τα «έσπασε» στο Νίκο Οικονομόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου- Διέρρευσαν φωτογραφίες

Η γνωστή ηθοποιός είναι μια γυναίκα που ξέρει να ζει τη ζωή της και να τα ισορροπεί όλα. Έχει καταφέρει εδώ και χρόνια και ανταποκρίνεται σε όλους τους ρόλους της ζωής της με μεγάλη επιτυχία.

Τα έσπασε στον Οικονομόπουλος

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρα από επιχειρηματίας, ηθοποιός, μητέρα και σύζυγος είναι και γυναίκα και φροντίζει να μην το ξεχνά. Παρά το γεγονός πως με τον Φίλιππο Μιχόπουλο είναι αχώριστοι, υπάρχουν πάντα οι στιγμές που η γνωστή ηθοποιός θέλει να βγει και να τα «σπάσει» με τους φίλους της και σε μια από αυτές, την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 2/12 ή ακόμα καλύτερα τα ξημερώματα της Κυριακής η Αθηνά Οικονομάκου εθεάθη να διασκεδάζει, να γελά και να χορεύει ξέφρενα με την παρέα της στο Fantasia, στο νυχτερινό κέντρο που κάθε Σαββατοκύριακο «πνίγεται» από κόσμο και είναι sold out από τώρα μέχρι και τον Γενάρη καθώς ο κόσμος σχηματίζει κυριολεκτικά ουρά για τα μάτια του Νίκου Οικονομόπουλου.

Η ηθοποιός, λοιπόν, έφτασε στο νυχτερινό κέντρο κατά τις 02:00-03:00 τα ξημερώματα και για τουλάχιστον 1,50 ώρα χόρευε και τραγουδούσε αγκαλιά με την αγαπημένη της φίλη Νικόλ Παναγιώτου. Και οι δυο ήταν άκρως εντυπωσιακές και φαίνονταν να διασκεδάζουν πολύ.

Δείτε φωτογραφίες

Christmas is here!

Λίγο πριν τις 05:00 το πρωί η ηθοποιός αποχώρησε από το κέντρο διασκέδασης κι όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στην οικογένειά της αφού όλοι μαζί στόλισαν ένα άκρως εντυπωσιακό δέντρο στο σπίτι τους

πηγή: https://www.toendiaferon.gr/