Διαδικτυακή συναυλία με Rolling Stones, Green Day και Lady Gaga τα ξημερώματα της Κυριακής – Πως θα την παρακολουθήσετε

Την μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, με σπουδαία ονόματα

Rolling Stones, Lady Gaga, Billie Eilish, Green Day, Paul McCartney αλλά και ο Andrea Boccelli είναι λίγα μόνο από τα ονόματα που θα πάρουν μέρος στη μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ, τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας). Όλοι βέβαια, θα τραγουδούν από το σπίτι τους. Αυτό είναι και το μήνυμα της συναυλίας «One World: Together at Home».

Η «διαδικτυακή συναυλία» που διοργανώνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αλλά και την οργάνωση «Global Citizen», πραγματοποιείται μεταξύ άλλων προς τιμήν των εργαζομένων της Υγείας που δίνουν την μάχη με τον κορονοϊό από την πρώτη γραμμή.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τόνισε πως «Μπορεί να χρειάζεται να παραμείνουν σε απόσταση σωματικά για λίγο, όμως μπορούμε να ενωθούμε διαδικτυακά για να απολαύσουμε σπουδαία μουσική. Η συναυλία «One World: Together at home» είναι ένα σόου που τιμά την αλληλεγγύη απέναντι στην κοινή απειλή».

Ολόκληρο το πρόγραμμα θα μεταδοθεί από το κανάλι του ΠΟΥ στο youtube, ζωντανά στις 03:00 τα ξημέρωματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας).

Πηγή: reader.gr