Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν άντεξε και έκανε “λίμπα” την εκπομπή: Φώναζε η Μενεγάκη μπροστά του, «Το ζούμε αυτό στην εκπομπή»

Έντονος καβγάς έγινε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, στον αέρα της εκπομπής “Ελένη”, σήμερα, Τρίτη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβει η Ελένη Μενεγάκη.

Ειδικότερα, οι δύο δημοσιογράφοι σχολίασαν την επικοινωνιακή στάση του Στέφανου Κασσελάκη και τις δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, με αφορμή τη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο έντονος καβγάς στο τέλος της χρονιάς

«Αυτό το “ξεκολλάτε” είναι αφοπλιστικό και νομίζω ότι είναι και η μόνη απάντηση. Έχουν πει σε κάποιο ετεροφυλόφιλο πολιτικό ζευγάρι να μην κυκλοφορούν δημόσια μαζί;

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ότι δεν υπάρχει μεγάλη μερίδα ανθρώπων που το πιστεύουν αυτό»,υπογράμμισε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και συμπλήρωσε «όλοι κρύβονται πίσω από ένα “αλλά”. “Δεν έχω πρόβλημα να έχει σχέση με άνδρα, αλλά μην τον κουβαλάει μαζί, δεν έχω πρόβλημα αλλά μην παντρεύονται”».

Έντονος καβγάς Ουγγαρέζου και Χρυσικοπούλου

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επεσήμανε «προχωράμε και μη δίνεις βήμα σε αυτό τον λόγο τον σκοταδιστικό.

Επιμένεις να το επαναλαμβάνεις, αν το πεις πέντε φορές θα σου πω: “Έχεις δίκιο”, όχι. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε» και πρόσθεσε ότι «επιλέγω να ασχοληθώ με την πολιτική, δεν με ενδιαφέρει ο σκοταδιστής που θα ασχοληθεί με ποιον ή ποια είναι ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ξεκίνησε με το επικοινωνιακό παιχνίδι, αλλά μετά δεν έκατσε να το ζυγίσει, το καλοβλέπει και το χρησιμοποιεί μια χαρά. Βγήκε προχθές στην εκπομπή του Fipster και βαθμολόγησε τις Ελληνίδες τραγουδίστριες. Από πού και ως πού… Σας μοιάζει με άνθρωπο που δεν τον νοιάζει το επικοινωνιακό; Το γλεντάει, το χαίρεται».

Αφορμή ή αιτία του έντονου καβγά ο Κασσελάκης

Ο έντονος καβγάς συνεχίστηκε, με την Ελένη Μενεγάκη να σημειώνει «τρία χρόνια εδώ και τέτοιο φούντωμα που μας το έκανε ο κύριος Κασσελάκης…πρώτη φορά τέτοια πάθη» και κατέληξε «το πιστεύετε ότι το ζούμε αυτό στην εκπομπή, μα τι συμβαίνει; Δεν το ήξερα να βγάζω τέτοια θέματα, απίστευτο τι γίνεται…».

συνέχεια στο enimerotiko.gr