Δούκισσα Νομικού | Το αγαπημένο της υγρό κραγιόν με υαλουρονικό οξύ για ματ, πολύ σταθερό χρώμα όλη μέρα

Όσο κι αν τα lip glosses και τα balms που χαρίζουν μια πιο ανάλαφρη, φυσική όψη έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες σεζόν, είναι γεγονός ότι τα matte lipsticks έχουν κάνει δυναμικό comeback, με κύριο προτέρημά τους τη διάρκεια.

Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνει και η Δούκισσα Νομικού, που μόλις αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της κραγιόν, που δεν αποχωρίζεται ποτέ τον τελευταίο καιρό.

Και μάντεψε… είναι ματ, χαρίζοντας ένα σχεδόν ανεξίτηλο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, ένας από τους λόγους που πολλές γυναίκες τείνουν να αποφεύγουν τα ματ κραγιόν είναι γιατί θεωρούν ότι η σύνθεσή τους αφυδατώνει τα χείλη, αφήνοντάς τα ξηρά, με μια αντιαισθητική όψη – κάτι για το οποίο δεν έχουν πολύ άδικο.

Βέβαια, η κοσμετολογία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που πλέον τα υγρά, ματ κραγιόν περιέχουν ενυδατικά στοιχεία για σούπερ ενυδάτωση και απαλότητα στα χείλη.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το αγαπημένο liquid lipstick της Δούκισσας Νομικού, που μπορεί να ανήκει στα ματ κραγιόν, περιέχει ωστόσο υαλουρονικό οξύ για ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση και άνεση κατά την εφαρμογή

 

Πρόκειται για το Infallible Matte Resistance Liquid Lipstick της L’Oréal Paris που χαρίζει ένα ματ φινίρισμα που διαρκεί έως και 16 ώρες, ενώ προσφέρει έντονη απόδοση χρώματος μόνο με ένα πέρασμα.

Στην ουσία, έχεις έντονο χρώμα που δεν μεταφέρεται και δεν λερώνει (εξού και το ανεξίτηλο εφέ), ενώ διατηρείται παράλληλα στα χείλη σχεδόν όλη μέρα.

Το κατακόκκινο χρώμα του δε (απόχρωση “Le Rouge Paris”) ανήκει στις κατεξοχήν διαχρονικές και πολυτελείς αποχρώσεις, αποπνέοντας έναν αέρα “quiet luxury”.

Δες το αποτέλεσμα:

Το κραγιόν:

Δούκισσα Νομικού | Το αγαπημένο της υγρό κραγιόν με υαλουρονικό οξύ για ματ, πολύ σταθερό χρώμα όλη μέρα