Δυο από τις ωραιότερες Ελληνίδες: Η Ελένη Προκοπίου πόζαρε με τις εγγονές της και είδαμε την ομοιότητα & την ομορφιά τους

Η Ελένη Προκοπίου, από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς και χορεύτριες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, επέστρεψε στο θέατρο, μετά από πολλά χρόνια και δέχτηκε επίσκεψη από τις εγγονές της, οι οποίες πήγαν να τη θαυμάσουν.

Η ηθοποιός γεννήθηκε το 1940, σπούδασε πλάι στη Μάρθα Καραγιάννη, με την οποία συμμετείχε ως παιδί σε σειρά παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ενώ αποτέλεσε χορευτικό ντουέτο με τον Βαγγέλη Σειληνό, τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο.

Έκανε την τελευταία της εμφάνιση στον κινηματογράφο δίπλα στον Σταύρο Παράβα, στην ταινία «Το κοροϊδάκι της Πριγκηπέσας» το 1972 και απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

Η επιστροφή της Ελένης Προκοπίου στο θέατρο

Η ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο με την παράσταση “Το κορίτσι μου”, όπου πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Παράσχος και μετά την επιτυχημένη περιοδεία, το έργο θα ανέβει στο Eliart Theater, για τρεις τελευταίες παραστάσεις, στις 29-30 και 31/5, στις 9 το βράδυ.

Πρόκειται για έναν μονόλογο βασισμένο σε αληθινή ιστορία, που μιλάει για την ανθρώπινη ύπαρξη και την ισορροπία ανάμεσα στην αγάπη και την εξάρτηση, με στόχο την επιβίωση.

Η Ελένη Προκοπίου με τις πανέμορφες εγγονές της

Ελένη Προκοπίου εγγονές

 

συνέχεια στο enimerotiko.gr