Έχει τα μάτια του μπαμπά & τη γλύκα της μαμάς: Οι γονείς της Μακρυπούλια αποδεικνύουν από πού πήρε την ομορφιά της

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τις πιο όμορφες ελληνικές παρουσίες και έχει πάρει από τα γονίδια των γονιών της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές και παραστάσεις.

Εξίσου βέβαια επιτυχημένη είναι και η πορεία της στην παρουσίαση. Μάλιστα, εδώ και αρκετά χρόνια παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1, το οποίο έχει μεγάλη απήχηση στους τηλεθεατές και έχει μετατραπεί σε μια καθημερινή συνήθεια.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τους γονείς της στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία, αλλά και να μάθετε ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό με τον πατέρα της, συνεχίστε να διαβάζετε!

Ζέτα Μακρυπούλια: Μας συστήνει τους γονείς της

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δηλώσει αρκετές φορές τη μεγάλη αδυναμία που έχει στην οικογένειά της. Οι γονείς της, Κώστας και Κική Μακρυπούλια, στηρίζουν την κόρη τους σε κάθε της βήμα και είναι πάντα στο πλευρό της.

Η ηθοποιός κατάγεται από την Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας και όποτε της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επισκέπτεται το χωριό της.

Βέβαια, κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λίγες είναι οι φορές που έχει εμφανιστεί σε κάποια κοσμική εκδήλωση με τους γονείς της. Ωστόσο, στο παρελθόν είχε ανεβάσει δύο φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και είχε ποζάρει στη μία με τους γονείς της και στην άλλη με τη μητέρα της.

Μάλιστα, είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ό,τι είμαι το οφείλω σε αυτούς τους δυο ανθρώπους!!! Σ’ευχαριστώ μαμά μου! Σ’ευχαριστώ μπαμπά μου! Καλό βράδυ σε όλους!!».

Ενώ, στην άλλη, είχε ευχηθεί δημόσια στη μητέρα της με τα εξής τρυφερά λόγια: «Χρόνια πολλά μανούλα μου! Τα έκανες όλα υπέροχα! Σ ευχαριστώ! Σ αγαπώ!».

Όπως θα παρατηρήσετε στη συνέχεια, η ηθοποιός δεν μοιάζει ιδιαίτερα ούτε με τη μητέρα της ούτε με τον πατέρα της, ωστόσο, κληρονόμησε από τον μπαμπά της, όπως φαίνεται, το υπέροχο χρώμα των ματιών της.

Δείτε παρακάτω τους γονείς της

     

πηγή: fanpage.gr