Έδωσε 1 τσιμπηδάκι μαλλιών για 110.000€: 30χρονη έκανε την ανταλλαγή του αιώνα & απέκτησε το δικό της σπίτι

Το σενάριο της ανταλλαγής ενός αντικειμένου ευτελούς αξίας, όπως είναι ένα τσιμπιδάκι μαλλιών, με ένα σπίτι ακούγεται το λιγότερο ως ψέμα. Ωστόσο, μια χρήστης του TikTok αποτελεί εξαίρεση καθώς είναι ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στο Tennessee.

Της: Έπη Τρίμη

Συγκεκριμένα, η Demi Skipper, που διαχειρίζεται τον λογαριασμό Trade Me Project στο TikTok, αποκάλυψε δημόσια πως πέτυχε το στόχο της. Ξεκίνησε αρχικά έχοντας στην κατοχή της ένα ταπεινό τσιμπιδάκι μαλλιών. Κατάφερε όμως, πολύ έξυπνα και μεθοδικά μετά από απανωτές ανταλλαγές, να αυξήσει την αξία των αντικειμένων που έρχονταν στην κατοχή της και να καταλήξει στο τέλος με ένα σπίτι.

Το εγχείρημα ξεκίνησε το Μάιο του 2020 και χρειάστηκαν συνολικά 28 ανταλλαγές για να αποκτήσει σπίτι στο Tennessee.

Για να επιτύχει το στόχο της, η Skipper αρχικά αντάλλαξε το φτηνό τσιμπιδάκι με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Τα σκουλαρίκια αντικαταστάθηκαν με ένα σετ ποτηριών και αργότερα με μια ηλεκτρική σκούπα. Κατέληξε σε μεγαλύτερα αντικείμενα όπως π.χ μια σανίδα του snowboard και μια συλλεκτική κάρτα, την οποία και αντικατέστησε με ένα τροχόσπιτο αξίας 40.000 δολαρίων. Αυτό μεθοδικά την οδήγησε στο νέο της σπίτι αξίας 110.000 δολαρίων.\

@trademeproject

The Final Trade 🥺🏠 #trademeproject #letsgetthishouse

♬ Inspiring and spectacular emotional epics(869013) – Minette

Η tiktoker σκοπεύει να μετακομίσει στο νέο σπίτι με τον άνδρα της και να εγκατασταθούν εκεί μετά την ανακαίνιση που κάνουν στο νέο τους απόκτημα.

Μάλλον έχει επιχειρηματικό πνεύμα. Δεν συμφωνείτε;

πηγή: enimerotiko.gr