Έδωσε 4 εκατομμύρια για να το αποκτήσει: Αυτό είναι το ελληνικό νησί που ανήκει στον Τζόνι Ντεπ

Ο Johnny Depp φαίνεται πως είναι λάτρης της Ελλάδας αλλά και των ιδιωτικών νησιών που τον κάνουν να χαλαρώσει μακριά από κάμερες, κόσμο και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Για το λόγο αυτό λοιπόν, πήρε την απόφαση να αγοράσει το 2015 το δικό του νησί.

Ήδη ωστόσο ήταν από πολύ πιο πριν ιδιοκτήτης νησιού στις Μπαχάμες, το οποίο είχε αγοράσει έναντι 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για ένα μεγάλο νησί με πολλές παραλίες που τους έχει δώσει ονόματα της οικογένειας του και φίλων.

Ποιο είναι όμως το νησί που έχει αγοράσει ο Johnny Depp στην Ελλάδα;

Το νησί όμως που έχει αγοράσει στην Ελλάδα διαφέρει κατά πολύ με αυτό στις Μπαχάμες. Δεν είναι τόσο πράσινο όπως εκείνο στην Καραΐβικη, αλλά και όχι τόσο μεγάλο.

Πρόκειται για την Στρογγυλή που βρίσκεται απέναντι από την Σύρο και δεν έχει καθόλου κατοίκους παρά μόνο ένα μικρό απόσπασμα του Ελληνικού Στρατού.

Το Στρογγυλό ή Στρογγυλό Δίδυμης ή Ερμούπολης είναι μικρή ακατοίκητη βραχονησίδα που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι της Ερμούπολης, στο ανατολικό τμήμα της Σύρου και δίπλα στην επίσης ακατοίκητη βραχονησίδα Διδύμη. Διοικητικά ανήκει στη Δημοτική Ενότητα Ερμουπόλεως, η οποία υπάγεται στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης. Πριν το Πρόγραμμα Καλλικράτης υπαγόταν στον Δήμο Ερμουπόλεως.

Δείτε το ρεπορτάζ στο fanpage.gr