Έφυγε από τη ζωή διάσημος ηθοποιός οσκαρικών ταινιών (pics)

Ο διάσημος ηθοποιός έδινε άνιση μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου τα τελευταία δύο χρόνια

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 53 ετών ο Ιρφάν Καν. Ο Ινδός ηθοποιός είχε διαγνωστεί εδώ και δύο χρόνια με έναν σπάνιο νευροενδοκρινή όγκο. Την Τρίτη είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο στη Βομβάη με λοίμωξη του παχέος εντέρου, ενώ την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή στο twitter ο σκηνοθέτης Σχούζιτ Σιρκάρ.

Ο Ιρφάν Καν έγινε ευρέως γνωστός μετά τη συμμετοχή του στις ταινίες «Slumdog Millionaire» και «Jurassic Park». Πριν από τρεις ημέρες, είχε πεθάνει η μητέρα του Σάιντα Μπέγκουμ σε ηλικία 95 ετών. Ο διάσημος ηθοποιός υποβλήθηκε σε θεραπεία για τον όγκο στις ΗΠΑ και επέστρεψε στην Ινδία για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, Angrezi Medium.

Ο Ιρφάν Καν άφησε πίσω του σπουδαίο κινηματογραφικό έργο με μια ευρεία γκάμα ταινιών στις οποίες συμμετείχε. Ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας μεγάλα και γοργά βήματα στην τηλεόραση, πριν περάσει στο Bollywood και γίνει γνωστός το 2001, αρχικά από ταινίες μικρού μήκους, ενώ το μεγάλο άλμα προς το Hollywood έγινε χάρη στο έργο «Η ζωή του Πι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤ