Μετά από νοσηλεία 77 ημερών και 14 χειρουργεία, ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν και με τις δημόσιες σχέσεις, έχασε τη μάχη του για τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε από ένα χαλασμένο δόντι όπου δεν έγινε η σωστή θεραπεία.

Από το πλευρό του δεν έφυγε ούτε στιγμή η μητέρα του η οποία στάθηκε σαν βράχος πλάι του παρά τις δυσκολίες που περνούσε μαζί του.

Στην είδηση αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια μία πολύ καλή του φίλη η οποία τύχαινε να τον γνωρίζει καλά, η Μάγδα Τσέγκου. Σε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που ανέβασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμόγελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία. Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του. Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών. Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι. Τα πως και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία. Έφυγε από λάθος γιατρών αυτό μόνο προς το παρόν! Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα. Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε. Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα».

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε η Μάγδα Τσέγκου στη μνήμη του…

Πηγή: ereportaz.gr