Αναρτήθηκε στην ομάδα του Facebook, Patras Memories

Η Πάτρα θρηνεί για τον χαμό του Σπύρου Γεωργίου, γνωστότερου ως Τσουπία ή Τσιπία, του αγαπητού συμπολίτης μπάρμαν που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ίσως την πιο χαρακτηριστική του φωτογραφία ανέβασε σήμερα στην ομάδα του Facebook, Patras Memories o Άρη Μπετιχαβάς, γράφοντας:

Στην φωτό, τέλη της ξέφρενης δεκαετίας του ’90, σε μια κλασική στάση, ακριβώς έτσι όπως τον θυμόμαστε να σερβίρει τα ποτά του μέσα από το μπαρ… Τσουπίας (Σπύρος Γεωργίου) (1950-2020).Σπύρ

Σε ηλικία 70 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Σπύρος Γεωργίου (Τσιπίας) πολύ γνωστός στην Πάτρα. Ο εκλιπών ήταν από τους παλαιότερους μπάρμαν και εργάστηκε σε ονομαστά καταστήματα, όπως Flashdance και στον Διόνυσο, στην Arena, την Καλκούτα, την Banana, στο Mamos. Ο Σπύρος Γεωργίου είχε μία κόρη, την Δάφνη Γεωργίου η οποία ζει και εργάζεται στην Γαλλία.

Το “αντίο” του Γιώργου Κοτοπούλη

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κοτοπούλης, που είχε συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

«RIP Καλό ταξίδι Σπύρο Τσιπία. Σε Ευχαριστω για όλα τα χρόνια που περάσαμε μαζί από, Monopoly,Banana Moon, Arena, Abya Yala,

Calcuta,Μαμος,Up Town σε Πάτρα & Περού,Orient Express…τι να πρωτοθυμηθώ..

Τα καρναβάλια στην Arena,τα ταξίδια & τα ξύδια στον Αμαζόνιο, τις απίστευτες νύχτες στο Rio de Janeiro; Μέγας δάσκαλος για νέους στο επάγγελμα μας.

Με μεγάλη ευαισθησία στα νέα παιδιά στο ξεκίνημά τους. Ειδικά οι πρωτόβγαλτοι είχαν την απόλυτη προσοχή του ακόμα & σαν πελάτες. Ένα τέταρτο του αιώνα μαζί, απορώ ακόμα πως με άντεξες. Η κόρη σου η Δάφνη έρχεται από τη Γαλλία για να σε αποχαιρετήσει. Φίλε Σπύρο να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Είμαι σίγουρος ότι ακόμα & από εκεί επάνω θα μας προσεχείς όπως έκανες πάντα.

*Φωτογραφία από Ρεβεγιον Χριστουγέννων στη Arena»

Πηγή: thebest.gr