Είδε το φιλί Μπάρκα-Τσαγκρίδη, έκανε κίνηση ματ: Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε όπως κάθε προδομένη γυναίκα

Το παθιασμένο φιλί της Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη επιβεβαιώνει πως είναι το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Ο επιχειρηματίας μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου βρήκε τον έρωτα στα μάτια της παρουσιάστριας του Mega.

Σάλος με το φιλί Μπάρκα – Τσαγκρίδη

Η φωτογραφία στην οποία, ο γνωστός εφοπλιστής και επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια φαίνονται να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο έχει αρχίσει να σχολιάζεται έντονα στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο Twitter.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε… unfollow τη Δανάη Μπάρκα από το Instagram ενώ η τελευταία συνεχίζει να την ακολουθεί.

Οι δυο γυναίκες ήταν φίλες αλλά όπως φαίνεται αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

 

 

Τον Φίλιππο Τσαγκρίδη φαίνεται να τον ακολουθεί κανονικά:

«Τη Δανάη την είδα στο θέατρο χθες. Την είδα από μακριά. Είδα τη Δανάη σε κάποια στιγμή από μακριά, δεν χαιρετηθήκαμε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Εγώ έχω μια άποψη γενικότερα. Είμαι άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει, αν δηλαδή θεωρεί ότι κάπου έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να σ’ το πει, ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα, και αυτά τα δήθεν με μηνύματα, προσωπικά δε μου αρέσουν, όταν έχεις μιλήσει με τον άλλον. Καλύτερα πάρ’ τον τηλέφωνο και πες του, «θα σε κράξω αύριο γιατί θεωρώ ότι είσαι φάουλ με αυτό που έκανες με τη Φαίη ή τον οποιονδήποτε», το να πετάς υπονοούμενα με κούπες και τέτοια… Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα» είχε δηλώσει η Κατερίνα Καινούργιου στις τηλεοπτικές κάμερες.

πηγή: enimerotiko.gr